Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden BOMBĂ în showbiz: Un concurent de la ”Insula Iubirii”, CONDAMNAT la un an de ÎNCHISOARE! Fanii sunt în stare de ȘOC

BOMBĂ în showbiz: Un concurent de la ”Insula Iubirii”, CONDAMNAT la un an de ÎNCHISOARE! Fanii sunt în stare de ȘOC

Un articol de: B1.ro - 20 Mai 2019, 21:43
BOMBĂ în showbiz: Un concurent de la ”Insula Iubirii”, CONDAMNAT la un an de ÎNCHISOARE! Fanii sunt în stare de ȘOC Monden

Adrian Boţoc, actual concurent în sezonul 5 al emisiunii „Insula iubirii", a fost condamnat la un an de închisoare, cu suspendare, pentru infracțiunea de purtare abuzivă, relatează Știrescu.

VEȘTI TOT MAI TRISTE DESPRE RONA HARTNER! PREOTUL A AJUNS LA CĂPĂTÂI! FANII AU IZBUCNIT ÎN LACRIMI CÂND AU VĂZUT ASTA

Tânărul a fost cercetat într-un dosar de purtare abuzivă, iar acum și-a aflat sentința. Pentru că a lovit un individ care a venit să petreacă în clubul în care activa drept bodyguard,Adrian Boţoc a primit acum o condamnare de un an de închisoare, cu suspendare, potrivit spynews.ro.

DESPĂRȚIRE DUREROSĂ ÎN LUMEA MUZICII! INFORMAȚIA DESPRE BENONE SINULESCU A FOST CONFIRMATĂ! IMAGINI SFÂȘIETOARE

„În baza art. 396 alin. 2 şi 10 C.proc.pen., cu reţinerea art. 76 alin. 1 C.pen. condamnă inculpatul BOŢOC ADRIAN-DANIEL, la pedeapsa de 1 an închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă, prev. de art. 296 alin. 2 rap. la art. 193 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 75 alin. 1 lit. a) C.pen. În temeiul art. 91 C.pen. suspendă executarea pedepsei de 1 an închisoare sub supraveghere pe o durată de 2 ani, termen de supraveghere stabilit conform art. 92 C.pen., care se va calcula de la data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare. În temeiul art. 93 alin. (1) C.pen. impune inculpatului respectarea următoarelor măsuri de supraveghere pe durata termenului de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Cluj, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În temeiul art. 93 alin. 2 lit. b) C.pen. impune inculpatului să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către serviciul de probaţiune sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate”, se arată în sentință, potrivit ziardecluj.ro.

DOLIU LA ANTENA 1! VESTEA MORȚII I-A ÎNTRISTAT PE TOȚI! AU OPRIT FILMĂRILE!

Pe lângă pedeapsa primită, Adrian trebuia să îi plătească tânărului pe care l-a lovit 40.000 de lei, însă acesta şi-a retras pretenţiile.   

De asemenea, Cluj-Napoca a decis ca Adrian să lucreze 60 de zile în folosul comunității, la o biserică locală sau la primărie.    

Citeşte mai multe despre:   Insula Iubirii