Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Bona filipineză a cuplului Vanghelie-Mizil neagă acuzațiile de furt: ”Mi-au înscenat totul fiindcă am plecat” (FOTO)

Bona filipineză a cuplului Vanghelie-Mizil neagă acuzațiile de furt: ”Mi-au înscenat totul fiindcă am plecat” (FOTO)

Un articol de: - 22 Mar 2017, 10:24
Bona filipineză a cuplului Vanghelie-Mizil neagă acuzațiile de furt: ”Mi-au înscenat totul fiindcă am plecat” (FOTO) foto: Libertatea Monden

Marian Vanghelie și Oana Mizil și-au acuzat bona că ar fi furat bunuri de zeci de mii de euro din propria lor casă.

Bona filipineză, Judith Pamonang, are o altă versiune și se consideră nevinovată. Femeia spune că i s-a înscenat totul pe motiv că nu a mai vrut să lucreze pentru ei. În acel moment, Vanghelie ar fi amenințat-o că dacă pleacă, nu va mai putea lucra niciodată în România. După ce și-a dat demisia, fostul primar al sectorului 5 l-ar fi pus pe șofer să o ducă pe bonă la aeroport și să se asigure că pleacă din țară. La un moment dat, însă, acesta i-a pierdut urma, însă s-a aflat că aceasta nu s-a îmbarcat în avion și că acum s-ar afla la o familie de români și a contactat un avocat.

”Mi-au înscenat totul fiindcă am plecat”, a fost reacția bonei, potrivit Cancan.

Președintele comunității filipineze în România, Rouen Tiocson Reyes, a declarat că a avut o discuție cu Judith și că aceasta susține în continuare că i-au înscenat totul în momentul în are au aflat că nu a plecat din țară.

“Este foarte trist pentru noi, comunitatea filipineză este acuzată! Judith nu a furat nimic, am vorbit cu ea, asta mi-a spus! A întrebat-o pe Oana Mizil dacă poate pleca să îşi găsească un alt angajator. Ea şi-a scris demisia de două ori. Oana Mizil i-a spus bonei că dacă pleacă, trebuie să îi plătească toate cheltuielile pe care ea le-a făcut atunci când a angajat-o: viză, documente, bilet de avion etc. Oana m-a sunat înainte de a merge la televizor. Apoi am rămas surprins când am văzut-o pe sticlă. M-a sunat şi după intervenţia în direct şi mi-a spus că nu acuză comunitatea filipineză. Eu, personal, am avut o problemă după acest scandal. S-au publicat minciuni şi noi, filipinezii, suferim! A trebuit să rezolv o problemă personală, legată de permisul meu şi al soţiei mele în România, şi am experimentat discriminarea după acest scandal. Staţi puţin, le-am spus, nu ne implicaţi într-un proces prin publicitate. Nu putem să tratăm pe cineva ca şi cum ar fi vinovat când nici măcar nu este un proces”, a povestit Reyes.

Cuplul Vanghelie-Mizil ar fi inventat povestea aceasta atunci când au fost informați că bona are de gând să plece. Ar fi luat această decizie fiindcă se temeau că aceasta va povesti mai departe ce a auzit sau văzut la ei în casă.

Citeşte mai multe despre:   Marian Vanghelie,   Oana Mizil