Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Bono a dezvăluit de ce nu renunță niciodată la ochelari: Suferă de glaucom

Bono a dezvăluit de ce nu renunță niciodată la ochelari: Suferă de glaucom

Un articol de: - 17 Oct 2014, 17:02
Bono a dezvăluit de ce nu renunță niciodată la ochelari: Suferă de glaucom Foto: techaeris.com Monden
Liderul grupului U2 a dezvăluit de ce nu renunță niciodată la ochelarii de soare. Ochelarii nu sunt un moft pentru el, ci o necesitate, pentru că de 20 de ani Bono suferă de glaucom, după cum povestit artistul într-o emisiune a canalului BBC 1, informează The Telegraph.

Bono a explicat că boala de care suferă provoacă o sensibilitate a ochilor la lumină, motiv pentru care el nu renunță niciodată la ochelari, nici măcar în interior.
Invitat la emisiunea Graham Norton Show, unde a promovat noul album al U2, 'Songs of Innocence', Bono a spus că primește tratament pentru maladia de care suferă și că ”totul va fi bine”.

În ceea ce privește polemica provocată de descărcarea automată a albumului pe conturile iTunes, numeroși abonați nedorind ca acesta să le umple spațiul de stocare, Bono a spus în cadrul emisiunii: ”Doream să facem ceva nou dar se pare că anumite persoane nu cred în Moș Crăciun”.

Într-un interviu video postat pe Facebook, Bono a cerut scuze pentru această inițiativă, despre care spune că este un amestec de megalomanie, generozitate, autopromovare și profunda teamă că aceste cântece cărora U2 le-a ”consacrat viața în ultimii ani” riscă să nu fie ascultate.