Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Bono, alergat de un grup de anarhişti, pe o stradă din Germania

Bono, alergat de un grup de anarhişti, pe o stradă din Germania

Bono, solistul trupei U2, a povestit recent cum s-a temut pentru viaţa lui într-o zi când a fost fugărit, prin Germania, de un grup de anarhişti furioşi.

Artistul, renumit şi pentru implicarea sa în diverse cauze politice şi umanitare, se afla în oraşul Heiligendamm, în 2007, pentru a participa la cea de-a 33-a ediţie a Summitului G8 alături de liderii politici ai marilor puteri mondiale.

În acel moment a fost încolţit pe stradă de un grup de anarhişti care protestau faţă de prezenţa sa la acel eveniment, scrie contactmusic.com.

Acei anarhişti sprijineau campania "Make Bono History", iniţiată cu scopul de "a-l scoate pe Bono din atenţia publicului şi de a reda omenirii un anumit sentiment de demnitate".

Rockerul spune că a fost îngrozit în momentul în care protestatarii, purtând în braţe diverse pancarte, au început să îl alerge pe stradă.

"Am fost alergat pe o stradă din Germania de un grup de anarhişti, la Summitul G8, care aveau pancarte şi strigau: «Make Bono History!» - o frază pe care, deşi alergam cât puteam de repede ca să îmi salvez viaţa, o consideram deja un slogan destul de bun", a declarat Bono pentru  The Guardian.
 

Citeşte mai multe despre:   Germania