Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Borcea și-a adus viitoarea soție în București: Vezi inelul de logodnă de 80.000 de euro!
Exclusiv

Borcea și-a adus viitoarea soție în București: Vezi inelul de logodnă de 80.000 de euro!

După ce au sosit astăzi în România de la Miami, Cristi Borcea și Alina Vidican au dat declarații exclusive la CanCan TV într-un restaurant din capitală.

Despre superbul inel de logodnă, pe care Alina Vidican îl poartă pe deget, Cristi Borcea a declarat că l-a oferit „pe plajă la noi acasă, la Miami, când m-am hotărât sută la sută; era normal să fie unde unde ne simțim noi mai bine”.

Alina Vidican a primit un inel de 80.000 de euro!


Borcea a povestit că în momentul în care a cunoscut-o în avion pe Alina, aceasta nu știa cine este el. Șeful lui Dinamo și-a amintit, că fratele logodnicei, un fan înrăit al Politehnicii Timișoara, care o aștepta pe aceasta la aeroport, a interpelat-o: “ce cauți cu Cristi Borcea, te omor!”.

Fratele Alinei, fan Poli: Ce cauți cu Borcea, te omor!


Întrebat de ce a pierdut, azi, avionul cu care era inițial programat să zboare, Borcea a declarat amuzat că întreaga vină îi aparține prezentatorului Măruță care i-a reținut cu “vrăjala” pe cei doi îndrăgostiți până au pierdut cursa.

 “Din cauza lui Măruță! Îi spuneam, Măruță lasă-ne cu vrăjala, haide să mergem că pierdem avionul. El - Nu,nu, că avem timp, avem timp! – La fără un sfert a început îmbarcarea, noi am ajuns la fără cinci și nu ne-au mai dat voie.”

Cristi Borcea: Am pierdut avionul din cauza lui Măruță!


În direct la CanCan TV Alina a dezmințit  zvonul conform căruia ar fi deja însărcinată. “Nu sunt însărcinată, simple speculații”. Despre un viitor copil viitoarea doamnă Borcea a declarat că nu contează dacă va fi băiat sau fată câtă vreme va fi sănătos.

 

Citeşte mai multe despre:   Cristi Borcea,   Stiri Bucuresti,   restaurant,   interviu