Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Botezatu: Monica Columbeanu a luptat cu toate armele, este o fată deșteaptă

Botezatu: Monica Columbeanu a luptat cu toate armele, este o fată deșteaptă

Într-o intervenție telefonică în cadrul știrilor B1 TV, Cătălin Botezatu a declarat în legătură cu decizia finală a Tribunalului București că "prezentul contează în egală măsură cu viitorul", iar Monica a "luptat cu toate armele", drept dovadă ea este "o fată deșteaptă".

"Iubirea înseamnă asumarea totală a trecutului. Iubești cu tot cu trecut", a afirmat Botezatu.

Întrebat ce părere are despre acuzațiile recente făcute de Irinel Columbeanu față de fosta lui soție, acesta a susținut că "este o ipocrizie maximă" din partea omului de afaceri să spună acum acest lucru, întrebând "De ce a luat-o de nevastă dacă știa că avea un trecut așa tumultos?"

Cătălin Botezatu a spus că "ce este important în momentul de față pentru cei doi este ca ei să găsească o soluție, astfel încât micuța să nu fie o mingie de ping-pong. Deocamdată, copilul trebuie să stea lângă mamă, este o lege a naturii (...) Totuși, Monica merită mai multe, este mama copilului lui".

În cadrul aceluiași calup de știri, Monica Tatoiu a fost rugată să-și spună părerea în vederea deciziei.

"Noi trebuie să înțelegm că putem să avem o justiție eficientă în România dacă-i acordăm credibilitate. Dacă aceștia au decis astfel, înseamnă că așa este bine", a spus Monica Tatoiu.

Rugată să spună dacă fetița celor doi va fi afectată sau nu de acest scandal, Tatoiu a spus că nu este un lucru sigur, însă "important este că această decizie este finală și copilul nu va mai fi hăituit. Mingea este în curtea mamei, care trebuie să dea dovadă că merită respectul celorlalți".

Botezatu: Monica a luptat cu toate armele


Citeşte mai multe despre:   Monica Columbeanu,   Catalin Botezatu,   magistrati