Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Brad Pitt, primul interviu despre despărțirea de Angelina: "Dacă iubeşti pe cineva, îl laşi laşi să plece" (FOTO)

Brad Pitt, primul interviu despre despărțirea de Angelina: "Dacă iubeşti pe cineva, îl laşi laşi să plece" (FOTO)

Un articol de: - 03 Mai 2017, 21:14
Brad Pitt, primul interviu despre despărțirea de Angelina: "Dacă iubeşti pe cineva, îl laşi laşi să plece" (FOTO) foto: a1 Monden

Vestea că Brad Pitt și Angelina Jolie s-au despărțit i-a întristat pe toți fanii lor. După luni de zile de la această decizie, Brad Pitt a acordat primul său interviu în care a vorbit despre divorțul de frumoasa actriță.

Actorul a dezvăluit că a fost nevoit să facă acest pas fiindcă o iubea prea mult. Acesta s-a confruntat cu probleme serioase cu alcoolul, iar în acest moment încă face terapie pentru a scăpa de viciul care i-a destrămat familia.

”Despărţirea a fost un conflict personal. Dacă iubeşti pe cineva, îl laşi laşi să plece. Acum ştiu ce înseamnă asta, pentru că asta simt. Înseamnă să iubeşti pe cineva care nu mai este, fără să aştepţi nimic în schimb. Nu înseamnă că i-am dat uitării. Noi aveam o vinărie. Îmi place foarte mult vinul, însă am ajuns jos de tot. A trebuit să mă îndepărtez pentru câteva minute. Într-adevăr, cred că puteam băga sub masă un rus cu vodka lui cu tot. Eram fost profesionist. Eram bun. Am pus capăt la tot, în afară de băutură, în momentul în care mi-am întemeiat o familie. Dar anul trecut, am scăpat lucrurile de sub control. Am început să beau prea mult şi a început să devină o problemă. Abia am început terapia. Îmi place. Am trecut pe la doi terapeuţi până când l-am găsit pe cel bun. Am lăsat munca să mă ţină departe de copii. Cei mici sunt atât de complicaţi. Îţi absorb totul. Au nevoie de ajutor, să le explici lucrurile. Au nevoie să fie ascultaţi. Atunci când eram ocupat, nu auzeam nimic altceva. Voiam să fac totul cât mai bine. Cei mici mi-au dat o lovitură în plin cu divorţul. Voi fi mai bun, voi fi mai bun pentru ei. Trebuie să le demonstrez. Pentru mine, această perioadă este una în care-mi privesc slăbiciunile şi căderile”, a spus Brad Pitt, potrivit CancanALERTĂ ÎN SHOWBIZ! ULTIMELE DECLARAȚII ALE LUI MARCEL PAVEL DESPRE CORONAVIRUS

Citeşte mai multe despre:   Brad Pitt,   Angelina Jolie,   actor ,   divort