Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Brian Austin Green și Megan Fox se pregătesc de divorț. Actorul prevestise despărțirea prin intermediul unul vis

Brian Austin Green și Megan Fox se pregătesc de divorț. Actorul prevestise despărțirea prin intermediul unul vis

Un articol de: Roxana Mirea - 20 Mai 2020, 14:30
Brian Austin Green și Megan Fox se pregătesc de divorț. Actorul prevestise despărțirea prin intermediul unul vis sursa Foto: hepta.ro / Abaca Press / Hahn Lionel/ABACA Monden

Brian Austin Green și Megan Fox au pus punct unei relații de 10 ani.  Cel care a vorbit despre asta, a fost actorul care a deschis acest subiect în podcastul lui. Acesta a vrut să explice cum de s-a ajuns la o astfel de decizie. Potrivit mărturisirilor lui, cei doi luaseră decizia să se despartă încă de la sfârșitul lui 2019. Ba mai mult, Brian Austin Green prevestise despărțirea prin intermediul unul vis.

 

Brian Austin Green a povestit despre motivul care a stat în spatele despărțirii

 

Brian Austin Green a rupt tăcerea și s-a hotărât să vorbească despre despărțirea dintre le și Megan Fox în noul episod din podcastul său intitulat „With Brian Austin Green”. Cei doi au luat decizia de a se despărți încă de la sfîrșitul lui 2019, însă niciunul dintre ei nu a vrut să vorbească despre asta atunci. Actorul a așteptat să fie pregătit sufletește pentru a da o astfel de veste.

„Mi-am dorit ca acest lucru să vină de la mine. Am vrut ca oamenii să afle totul de la mine și atât”, a spus acesta. „Nu-mi doresc să mai vorbesc despre asta”.

După care, Brian Austin Green a continuat prin a povesti în detaliu cum de s-a ajuns la această decizie. Ba mai mult, acesta a mărturisit că în toamna trecută, în timp ce Megan Fox a fost plecată la filmări pentru cinci săptămâni, actorul a visat într-o seară că se vor despărți.

„La vreo 3 săptămâni de când a plecat ea la filmări am avut un vis, ceva complet normal, chiar dacă eu de obicei nu-mi amintesc visele… dar am visat că, atunci când s-a întors, am început să fim distanți, iar lucrurile au început să numai fie în regulă și să fie ciudate”, a mărturisit acesta.

În următoarea zi, i-a povestit visul soției sale, iar acesteia nu i-a venit să creadă și a încercat să îl liniștească. Însă, se pare că visul nu a fost o înșelătorie pentru că după ce s-a întors Megan de la fimări, lucrurile din respectivul vis au început să se adeverească.

„Am zis să o las câteva săptămâni, m-am gândit că a fost în altă țară, e obosită de la zbor, a avut filmări până noaptea târziu și trebuie să o las puțin să-și revină. Așa am și făcut”, a spus Brian Austin Green.

 

Brian Austin Green a mărturisit că nu este vorba de infidelitate

 

Dacă a văzut că situația nu se îmbunătățește, actorul a decis să vorbească despre acest subiect cu aleasa lui, însă a avut parte de o surpriză neplăcută. Megan Fox i-a dezvăluit faptul că în timpul în care a fost plecată a realizat că se simte mai fericită sigură.

„Am realizat că atunci când eram singură și lucram mă simțeam ca mine însămi, mi-a plăcut mai mult de mine așa și m-am gândit că este ceva ce mi-aș dori să încerc”, iar fi spus aceasta.

Brian Austin Green a dezvăluit faptul că nu s-a supărat pe Megan Fox și a înțeles situația. După care, cei doi s-au separat pentru un timp pentru a vedea „ce le rezervă viitorul”, dar flacăra iubirii nu s-a mai reaprins. Totuși, actorul a afirmat că au rămas prieteni.

„Nu se poate să fie așa și pentru noi. Nici unul dintre noi nu a făcut ceva greșit, mereu am fost sinceri unul cu celălalt”, a explicat el. „Știu că mereu o să mă iubească, iar atunci când vine vorba despre familie, avem creat ceva foarte special. Așadar, ne-am decis să facem în așa fel încât să nu pierdem asta, să facem orice ar fi ca să putem rămâne prieteni și să fim uniți pentru copiii noștri”, a mai adăugat Brian.

De asemenea, acesta a vrut să sublinieze faptul că nu a fost cazul de infidelitate întrer ei, vrând să contracareze zvonurile potrivit cărora Megan Fox ar avea o relație cu Machine Gun Kelly.

Citeşte mai multe despre:   Megan Fox