Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Brigitte a RĂBUFNIT în DIRECT! Declaraţii HALUCINANTE despre ILIE NĂSTASE: “Îmi spunea că este cu fetiţele lui şi el era cu RESPECTIVA, stătea la mine”

Brigitte a RĂBUFNIT în DIRECT! Declaraţii HALUCINANTE despre ILIE NĂSTASE: “Îmi spunea că este cu fetiţele lui şi el era cu RESPECTIVA, stătea la mine”

Un articol de: - 02 Apr 2018, 22:12
Brigitte a RĂBUFNIT în DIRECT! Declaraţii HALUCINANTE despre ILIE NĂSTASE: “Îmi spunea că este cu fetiţele lui şi el era cu RESPECTIVA, stătea la mine” Monden

Brigitte Sfăt a mărturisit că-i pare rău când Ilie plânge și își dorește ca ei să se împace. De curând, au ieșit împreună cu Sara, fiica lui Brigitte, la film si Ilie s-a purtat foarte frumos.

"M-a sunat după ce am fost la biserică, eu i-am spus ca nu poate să continue aşa pentru că distrugem lucrurile frumoase cum ar fi imaginea lui, valoare lui. Ceea ce am clădit împreună. El a spus să ne întâlnim să vorbim, a venit pe la 22.00 şi m-a strigat, i-am deschis, am stat împreună am vorbit şi apoi a rămas aici. El rămânea de obicei aici. Mi-a spus că el a vrut să se întâlnească să-i spună fetei că s-a terminat. El tot timpul stă la mine, în afara de perioada în care am fost plecată în Italia. Eu munceam şi în afară de perioada în care îmi spunea că este cu fetiţele lui şi el era cu respectiva, stătea la mine. Ne-am trezit ca de obcei, mie îmi este greu singură... Sunt obişnuită cu el, mai ales că spune că mă iubeşte, plânge... îmi şi pare rău. Am visat că era cu alta, era brunetă. Îmi e frică de singurătate. Sunt bărbaţi care îmi fac curte şi mă gândesc să îmi fac o altă relaţie, da nu mă lasa sufletul. Sâmbătă a venit şi m-a luat de la eveniment, am fost la restaurant. Am sentimente pentru el... decât să mă doară mai bine să vorbesc cu el. Nu ştiu ce o să fie mâine. Îmi pare rău de reacţia pe care am avut-o. Nu m-a lăsat sufletul să nu vorbesc cu el. Aseară am dormit împreună. Am fost cu Sara toţi trei împreună la film. El s-a purtat foarte ok." a declarat Brigitte Sfăt într-o emisiune.

Citeşte mai multe despre:   Ilie Nastase,   Brigitte Sfat