Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Brigitte, în FALIMENT!? Vedeta este ÎNGROPATĂ în DATORII! Fanii săi și-au făcut CRUCE când au văzut suma...

Brigitte, în FALIMENT!? Vedeta este ÎNGROPATĂ în DATORII! Fanii săi și-au făcut CRUCE când au văzut suma...

Un articol de: B1.ro - 05 Iun 2019, 21:19
Brigitte, în FALIMENT!? Vedeta este ÎNGROPATĂ în DATORII! Fanii săi și-au făcut CRUCE când au văzut suma... Foto: Brigitte Nastase / Instagram Monden

Brigitte Sfăt a intrat în atenția Servicului de executare silită al ANAF.  Vedeta are un local în care organizează evenimente pentru copii, iar numele firmei pe care aceasta o reprezintă apare pe o listă întocmită de ANAF-Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice-Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice-Serviciul Colectare şi Executare Silită Persoane Juridice.

STELA POPESCU SE RĂSCOLEȘTE ÎN MORMÂNT! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU AVEREA SECRETĂ! FIICA VITREGĂ A LUAT DECIZIA...

Brigitte Sfat a preluat firma pentru copii în anul 2014. Atunci i-a schimbat numele și activitatea. În 2017, firma a făcut un profit de 69.847 de lei. Apoi datoriile au ajuns la 1.435.492 lei, adică aproximativ 310.000 euro, fapt ce a atras atenţia Fiscului, scrie cancan.ro. 

BLESTEMUL ILENEI CIUCULETE FACE RAVAGII! VEZI AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT LA DOI ANI DE LA MOARTEA MARII CÂNTĂREŢE...

„În temeiul art. 47 alin. (4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedură Fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice somează următoarele societăţi comerciale cu sediul social în Bucuresti, sector 1 să achite în termen de 15 zile de la data prezentului anunţ debitele datorate bugetului general consolidat al statului conform actelor administrative emise”, se arată în anunţul ANAF.

BIETUL MIHAI CONSTANTINSCU! S-A ÎNTÂMPLAT ÎN URMĂ CU CÂTEVA MINUTE! FANII AU AJUNS DEJA LA SPITAL! Imagini EMOȚIONANTE

Citeşte mai multe despre:   Brigitte Sfat