Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden DOAMNE, CE HAL DE MAMĂ! Brigitte ALEARGĂ după bărbați, dar își neglijează copiii! Băiatul nici nu îi mai răspunde la telefon...

DOAMNE, CE HAL DE MAMĂ! Brigitte ALEARGĂ după bărbați, dar își neglijează copiii! Băiatul nici nu îi mai răspunde la telefon...

Un articol de: B1.ro - 01 Iun 2019, 22:25
DOAMNE, CE HAL DE MAMĂ! Brigitte ALEARGĂ după bărbați, dar își neglijează copiii! Băiatul nici nu îi mai răspunde la telefon... Monden

Brigitte, fosta soție a lui Ilie Năstase, căsătorită de curând cu Florin Pastramă, are doi copii, Sara și Robert, de care nu e deloc apropiată.
Se pare că faptul că le-a acordat mai multă atenție bărbaților din viața ei decât propriilor copii s-a întors împotriva brunetei. 

OANA LIS ÎN DOLIU! MOARTEA A LOVIT CÂND NIMENI NU SE AȘTEPTA! ULTIMELE IMAGINI CU VIOREL LIS (GALERIE FOTO)

Brigitte, ajunsă acum la 42 de ani, are o relație mai proastă mai ales cu băiatul pe care îl are din mariajul cu Octavian Sfăt și care a împlinit 19 ani. 

BIETUL MIHAI CONSTANTINESCU! S-A ÎNTÂMPLAT ÎN URMĂ CU CÂTEVA MINUTE! FANII AU AJUNS DEJA LA SPITAL! Imagini EMOȚIONANTE

Cel mai probabil, crede ea, acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că Robert n-a avut o figură paternă alături și a tot fost mutat din casă în casă și din familie în familie, de fiecare dată când mama lui, aflată la al patrulea mariaj cu Pastramă, s-a logodit ori căsătorit, scrie libertatea.ro.

NE-A PĂRĂSIT ȘI BENONE SINULESCU! ROMÂNIA, ÎN LACRIMI! E VESTEA TRISTĂ A ZILEI! VEZI AICI ULTIMELE IMAGINI

Băiatul nu s-a atașat nici de Ilie Năstase, nici de Corneliu Oană, care i-a fost iubit lui Brigitte până să participe la „Ferma”. 

„E băiat. Fuge de mama. Când îl sun, uneori îmi răspunde, alteori se face că nu aude telefonul și nu-mi răspunde. Așa e cu băieții”, a spus Brigitte, pentru sursa citată.
Ea este mulțumită totuși că fiul ei a început o relație cu o tânără care reușește să-l țină sub control. „Robi are o prietenă și eu sunt mulțumită că este cuminte, că nu mai pleacă des cu băieții, că stă cu ea. În rest, nu pot să-i spun eu ce să facă cu viața lui. Deja este major și face singur alegerile, indiferent dacă vreau eu sau nu vreau”, a precizat Brigitte. 

Cu Sara, fiica provenită din mariajul cu Ovidiu Torj, are o relație ceva mai bună, dar numai pentru că fetița are doar 10 ani și e încă dependentă de ea. Acestea sunt NOILE SIMPTOME care pot indica o agravare a COVID-19. Vezi LISTA completă

Când Brigitte a plecat din casa lui Ilie Năstase, Sara a continuat să locuiască acolo o vreme, iar cât timp vedeta a fost la „Ferma”, logodnicul ei de atunci, Corneliu Oană, a avut grijă de micuță.

Sara s-a mutat acum din nou, cu mama ei și cu noul soț al acesteia, Florin Pastramă. 

„O s-o iau pe fetița mea să-i arăt tot ce am făcut la «Ferma». Nu o să aștept până se vor organiza tabere, vreau să-i arăt locul în care am stat departe de ea atâtea luni”, a mai spus Brigitte.

Citeşte mai multe despre:   Brigitte Sfat,   Ilie Nastase,   Florin Pastrama