Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Camelia Levintza Stettler, la emisiunea „360 de grade”: Despre dedublare şi moartea clinică

Camelia Levintza Stettler, la emisiunea „360 de grade”: Despre dedublare şi moartea clinică

Cele mai bune momente din emisiunea  360 de grade, moderată de Alina Bădic, sunt difuzate zilnic de postul B1 TV. In ediția redifuzată marţi, moderatoarea discută despre dedublare, avându-i ca invitaţi pe specialista în comunicare Camelia Levintza Stettler şi pe Oreste Teodorescu.

Specialista vorbeşte despre o experienţă petrecută în urmă cu aproape zece ani, când a intrat în moarte clinică în urma unui accident.

Camelia Levintza Stettler îşi aminteşte ce a simţit după accident: “În primul rând am văzut săgeata aceea care parcă m-a tăiat în două, după care, foarte straniu este că m-am văzut (…) de undeva de sus, întinsă pe plajă, cu toată lumea adunată în jurul meu. În momentul acela, este o stare fără spaimă, (…) după care m-am văzut intrând într-un tunel”.

Levintza Stettler, despre moartea clinică


“Nu am văzut acea lumină de care spune toată lumea, asta probabil pentru că am fost reanimată şi am revenit”, îşi aminteşte specialista.

Vorbind despre experienţa de după ieşirea din moarte clinică, Camelia Levintza Stettler afirmă: “După ce am avut această experienţă, am avut calupuri de memorie care mi s-au şters definitiv”, spunând că uitase numeroase detalii şi persoane importante din viaţa sa.

Camelia Levintza, despre dedublare


Specialista vorbeşte despre schimbarea produsă după această experienţă: “Felul în care m-am transformat după aceea îmi dă de gândit ca a fost doar un contact cu o altă lume şi că eu trebuia să vin pe o traiectorie, pentru că felul în care am început să văd oamenii după aceea este radical diferit, eu m-am schimbat destul de mult”.

Emisiunea "360 de grade" este un talk-show în care sunt dezbătute subiecte incitante precum cele legate de droguri, exorcizare, dezastre aviatice, premoniții, jocuri de noroc, căsătoriile mixte, religiozitate și multe altele.

Citeşte mai multe despre:   Alina Badic,   360 de grade,   B1