Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Camelia Potec a refuzat avansurile unuia dintre cei mai influenți bărbați din lume: „Nu am fost îndrăgostită"

Camelia Potec a refuzat avansurile unuia dintre cei mai influenți bărbați din lume: „Nu am fost îndrăgostită"

Un articol de: Andrei Vlad - 13 Oct 2020, 15:37
Camelia Potec a refuzat avansurile unuia dintre cei mai influenți bărbați din lume: „Nu am fost îndrăgostită" Monden

Camelia Potec (38 de ani) a fost nu doar o sportivă excepțională, ci și o femeie șarmantă, așa cum este și în prezent. De-a lungul timpului, mulți bărbați influenți au încercat să o cucerească. Puțini au reușit. Prințul Albert de Monaco, care a cunoscut-o la o serată pe româncă, nu a avut norocul sau inspirația necesară. 

Medaliată cu Aur la Jocurile Olimpice de la Atena, din 2004, Potec i-a refuzat avansurile lui Albert al II-lea o bună perioadă de timp. Fosta înotătoare a făcut dezvăluirea la Look Sport. 

„Nu ştiu ce să spun. Pur şi simplu nu am simţit, nu ştiu. Nu m-am gândit niciodată. Nu am fost îndrăgostită, ăsta e motivul. Eu pun pasiune în tot ceea ce fac şi nu a fost cazul aici. Mulţi m-au întrebat dacă nu puteam face un efort ca să devin prinţesă. Nu, nu a fost ăsta ţelul meu în viaţă. Poţi să fii şi acasă prinţesa cuiva. E important să te simţi aşa, nu să ai acest statut", a declarat Camelia Potec.

Doina Sava, fosta antrenoare a Cameliei, a confirmat informația. 

„El i-a făcut curte mult timp, dar ea nu a vrut. Nu ştiu de ce”, a declarat Sava pentru sursa citată. 

 

Camelia Potec a refuzat. Prințul Albert al II-lea și-a găsit altă prințesă

 

În vârstă de 62 de ani, Albert al II-lea este capul Casei Grimaldi, conducătorul Principalului de Monaco. Nu a reușit cu Camelia Potec, dar a cucerit o altă înotătoare blondă, pe Charlene Wittstock, cu care s-a căsătorit în 2011.  

Camelia Potec a obținut zeci de medalii la olimpiade, campionate mondiale, europene și naționale. Printre cele mai importante, se numără aurul la Olimpiada de la Atena (200 m liber), argintul Campionatul Mondial de la Manchester 2008 (400 m liber), aurul la Campionatul European de la Madrid 2004 (200 m liber).Celebrul prezentator S-A STINS din viață. ESTE VESTEA TRISTĂ A ZILEIBeing Sent

La Jocurile Olimpice, la proba de 200 m liber, Camelia Potec a obținut locul 7 la Sydney 2000, locul 1 la Atena 2004, locul 5 la Beijing 2008 și locul 25 la Londra 2012. 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Camelia Potec,   Albert de Monaco