Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cântăreața Celia s-a căsătorit religios cu australianul Ardeli: Nunta a costat 100.000 de euro (FOTO)

Cântăreața Celia s-a căsătorit religios cu australianul Ardeli: Nunta a costat 100.000 de euro (FOTO)

La aproape 4 luni de la cununia civilă, cântăreaţa Celia şi australianul Ardeli şi-au unit, ieri, destinele şi în faţa lui Dumnezeu.

După ceremonia religioasă, cei doi îndrăgostiţi au dat apoi startul petrecerii la un local de 5 stele din Deva, oraşul natal al vedetei. La marele eveniment au luat parte rudele şi prietenii celor doi, dar şi colegi de-ai cântăreţei. Producătorul Celiei, Costi Ioniţă, a fost şi el prezent, iar Ştefan Stan şi Lora s-au regăsit printre invitaţi.

După ce s-a cununat civil în luna mai, în Australia, ţara de origine a soţului său, Celia şi-a unit destinele cu Ardeli şi în faţa lui Dumnezeu. De data asta, momentul a avut loc la Deva, oraşul natal al artistei.

Celia a ales pentru eveniment o superbă rochie de un alb imaculat, cu trenă, comandată tocmai din Australia. Frumoasa brunetă a avut parte de o apariţie pe cinste: a fost adusă la biserică cu un Bentley de epocă, decapotabil.

300 de invitaţi au fost alături de Celia la petrecerea organizată într-un conac şi care potrivit jurnaliştilor de la Libertatea ar fi costat 100.000 de euro. Vedeta a fost înconjurată de cei dragi, şi, bineînţeles, de producătorul ei, Costi Ioniţă, care nu a ratat marele eveniment.

"Îi doresc Celiei tot binele din lume, Dumnezeu să îi binecuvânteze căsătoria și să aibă parte de copii frumoși, de mulțumire și implinire sufletească. Fie ca Dumnezeu să le lumineze sufletele și inimile, iar Celia și soțul ei să nu se certe niciodată, să se iubescă mult, divin și curat", a spus Costi Ioniță.

De-a lungul relaţiei, cântăreaţa a avut numai vorbe de laudă la adresa partenerului ei.

"Ardeli este tot ce mi-am dorit. Mi-am dorit să găsesc un om care să simt că poate să ofere cât pot eu să ofer și împreună să dăm un exemplu pozitiv, într-o lume plină de exemple negative, o speranță pentru cei care încă mai caută iubirea adevărată. El mă completează perfect!", a declarat artista.

Celia şi Ardeli s-au căsătorit religios după doi ani de relaţie.


Foto: mediafax.ro
 
Celia s-a căsătorit religios cu australianul Ardeli
Embed: