Cântăreţul şi actorul Justin Timberlake, tată pentru a doua oară (VIDEO)

Cântăreţul şi actorul Justin Timberlake, tată pentru a doua oară (VIDEO)
Foto: Facebook

Justin Timberlake, cântăreț și actor, a confirmat, într-un interviu acordat lui Ellen DeGeneres, că el şi soţia sa, actriţa Jessica Biel, au devenit părinţi pentru a doua oară, cei doi având tot un băiat, botezat Phineas.

„Este minunat şi atât de drăguţ. Nimeni nu doarme. Dar suntem încântaţi. Suntem încântaţi şi nu am putea fi mai fericiţi”, a declarat Justin Timberlake.

Cântăreţul şi actorul Justin Timberlake, tată pentru a doua oară (VIDEO)

Amintim că actorul și Jessica Biel s-au căsătorit în 2012, iar în aprilie 2015 a venit pe lume primul lor fiu, Silas.

Justin Timberlake a mai declarat că „Este foarte distractiv. Silas este foarte încântat. Îi place foarte mult. Phin nu poate merge sau nu îl poate urma deocamdată, aşa că vom vedea ce se va întâmpla”.

Venirea pe lume a mezinului a fost dezvăluită încă din iulie, de una dintre prietenele apropiate ale actriței, însă cuplul nu a confirmat informația până la interviul acordat lui Ellen DeGeneres.

Justin Timberlake i-a fost infidel soției sale

Cu toate acestea, povestea de dragoste dintre actrița Jessica Biel și cântărețul Justin Timberlake nu a fost întotdeauna încununată doar de momente fericite.

Celebrul artist a fost ținta unui scandal de proporții anul trecut, când a fost surprins alături de o altă femeie. Starul și-a cerut scuze la momentul respectiv pentru mica escapadă. Jessica i-a rămas alături după momentul neplăcut, iar ulterior în contractul prenupțial ar mai fi adăugat o clauză ce ar face referire la gestul necugetat ar cântărețului.

La acea vreme, Timberlake a fost surprins de paparazzi, în timpul unei petreci ținând în brațe și sărutând o altă femeie. Este vorba de actrița Alisha Wainwright, în vârstă de 31 de ani. La acea vreme, Timberlake și-a cerut iertare în mod public față de soția și familia sa, pentru situația în care i-a adus. Actorul din „Friends with benefits” a pus totul în seama consumului de alcool. „Ca să fiu clar – nu s-a întâmplat nimic între mine și colega mea. Am băut prea mult în seara aceea și îmi regret comportamentul. Ar fi trebui să știu mai bine. Acesta nu este exemplul pe care vreau să il dau fiului meu. Îmi cer scuze față de soția mea minunată și față de familia mea pentru că i-am pus într-o situație foarte jenantă și o să mă concentrez pentru a fi cel mai bun soț și tată”, a spus actoul la momentul respectiv.

Urmăriți B1TV.ro și pe