Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cardi B a publicat o fotografie nud cu soția lui Donald Trump. Totul a pornit de la o ceartă între cântăreața de rap și o republicană (FOTO)

Cardi B a publicat o fotografie nud cu soția lui Donald Trump. Totul a pornit de la o ceartă între cântăreața de rap și o republicană (FOTO)

Un articol de: Roxana Mirea - 26 Aug 2020, 20:35
Cardi B a publicat o fotografie nud cu soția lui Donald Trump. Totul a pornit de la o ceartă între cântăreața de rap și o republicană (FOTO) Galerie foto (1) Monden

Cardi B a atacat-o pe soția lui Donald Trump într-un schimb de mesaje cu o republicană, pe nume DeAnna Lorraine. Întreaga „ceartă” a avut loc pe Twitter, unde cântăreața de rap a și publicat o fotografie nud cu Melania Trump. Lorraine a criticat-o pe Cardi B pentru imaginile erotice din clipul „WAP” și a afirmat că America are nevoie de femei pecum Melania Trump, lucru care a făcut-o pe cântăreața de rap să riposteze.

 

Fotografia nud cu Melania Trump, publicată de Cardi B

 

DeAnna Lorraine, o fostă candidată republicană, a criticat-o anterior pe Cardi B pentru imaginile erotice din videoclipul acesteia, „WAP”, potrivit Metro.co.uk. DeAnna Lorraine a afirmat că melodia este „dezgustătoare” și că a întors cu 100 de ani în timp rasa feminină.

După ce Melania Trump a ținut un discurs la convenția republicanilor prin care își arată susținerea față de Donald Trump, DeAnna Lorraine a afirmat pe Twitter că SUA au nevoie de mai multe femei precum Prima Doamnă, ci nu de unele precum Cardi B.

Cardi B nu avea cum să nu riposteze, așa că aceasta a întrebat retorit, referinduse la Prima Doamnă: „Nu era ea cea care obișnuia să vândă Wap?”. „WAP” este un acronim pentru o expresie vulgară folosită în argoul artiștilor de rap.

Tot în acel mesaj, cântăreața de rap a publicat o fotografie cu Melania Trump de pe vremea în care era tânără și poza în pictoriale pentru animite reviste.

Fotografia cu pricina a fost realizată în 1995 pentru revista Max, revistă care nu mai există în prezent. Prima Doamă a Americii a pozat nud la 25 de ani, inclusiv alături și de alte femei.

 Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români

Melania Trump, de la top model sloven la primă doamnă a Statelor Unite ale Americii

 

 În urmă cu câteva luni, Melania Trump a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani. După o carieră îndelungată în modă, ca topmodel şi creatoare de bijuterii, din ianuarie 2017 este prima doamnă a Statelor Unite ale Americii.

Melania s-a născut în Novo Mesto, sud-estul Sloveniei, într-o familie săracă, tatăl ei fiind vânzător de maşini şi membru al Partidului Comunist, iar mama, lucrătoare la o fabrică de textile din Svenica. În adolescenţă, Melania visa să ajungă să defileze pe principalele podiumuri ale industriei modei şi planurile au devenit, parţial, realitate, după ce a ajuns în statul New York.

În anul 1992, aceasta a început studiile la arhitectura şi design la Universitatea din Ljubljana când revista slovenă Jana a organizat concursul anual Look of The Year. Câștigătoarele de pe primele trei locuri au primit contracte la Paris, Milano şi Viena. Melania Knavs a fost una dintre ele.

Citeşte mai multe despre:   Melania Trump,   Cardi B