Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Care e adevărata față a LOREDANEI GROZA? Fanii sunt șocați, dar Răduleasca o felicită

Care e adevărata față a LOREDANEI GROZA? Fanii sunt șocați, dar Răduleasca o felicită

Un articol de: B1.ro - 27 Noi 2018, 10:05
Care e adevărata față a LOREDANEI GROZA? Fanii sunt șocați, dar Răduleasca o felicită sursă foto: Click.ro / Loredana Groza @ Instagram Galerie foto (4) Monden

Deși e oricum cameleonică pe scenă, în vestimentație, în muzică, și chipul Loredanei Groza se schimbă de la o zi la alta. Loredana Groza e ca o păpușă de porțelan, iar fanii au început s-o compare cu Loredana Chivu sau Bianca Dragușanu și să se întrebe ce și-a făcut la față, după ce artista și-a postat câteva poze retușate pe Facebook și Instagram, anunță Click.ro.

Fața Loredanei Groza a stârnit multe controverse de-a lungul timpului, căci așa e cu vedetele din toată lumea. Diva, în vârstă de 48 de ani, a fost analizată și întoarsă pe toate părțile, după cum se întâmplă în tot showbizul de pe planetă.

În plus, și Loredana le-a dat apă la moară cârcotașilor, căci își schimbă aspectul de la o zi la alta. Deși este prezentabilă în orice apariție, pe Instagram, acolo unde cele mai prietenoase filtre de editare îi șterg orice imperfecțiune, cântăreața pare cu 20 de ani mai tânără.


Care e adevărata faţă a Loredanei Groza, se întreabă Click.ro. Nici fanii nu mai ştiu şi uite ce au ajuns să-I scrie în dreptul imaginilor publicate. În plus, recent, diva şi-a pus şi extensii lungi şi chiar arată precum o Cosânzeană.

„Loredana, nu ştiu ce ţi-au făcut la faţă, la păr, dar începi să semeni cu Loredana Chivu”

„O să ajungeţi să arătaţi toate la fel. Învăţaţi să vă acceptaţi şi îmbătrâniţi frumos”

„Sunt o fană de-a ta, fiind aproape de aceeaşi vârstă. Eşti minunată dar, te rog, opreşte-te cu chirurgia estetică, pentru că în curând o să întrebăm unde este Loredana, ce ai făcut cu ea. Intervenţiile din ultima perioadă nu te fac nici mai tânără, nici mai frumoasă”

„Loredana, nu mai semeni deloc cu tine. Arăţi super, dar eşti alta”

„Păcat că ai început să semeni cu Bianca Drăguşanu. Da, eşti frumoasă, dar nu eşti tu. Păcat!”Totuși, există și persoane care o felicită pentru felul în care arată în fotografii, printre acestea fiind și celebrele ei prietene, Mihaela Rădulescu și Anastasia Soare, cunoscută și ca „Regina sprâncenelor”.

„Ador acest look”, i-a scris Mihaela. „This is what i was talking about” (Despre asta vorbeam), i-a transmis și Anastasia Soare, sugerând că i-ar fi dat niște sfaturi referitoare la forma sprâncenelor, care în cazul Loredanei arată impecabil.Aplicaţia care le-a înnebunit pe vedete se numeşte Face App, a fost creată de companie din Rusia şi a fost lansată în ianuarie 2017 pentru iOS şi o lună mai târziu pentru Android. Astfel, din două butoane poţi deveni mai tânăr, mai bătrân, machiat, cu zâmbet de Hollywood sau ten de revistă glossy. Se poate descărca şi gratuit, însă opţiunile de transformări sunt mai multe dacă alegi să plăteşti 50 de lei pe an. Face App nu e însă singura aplicaţie care te transformă în star. VSCO, Snapseed, FaceTune sunt doar câteva dintre cele mai folosite. Inclusiv Instagram are o mulţime de filtre utile, ca să nu mai vorbim despre sutele de aplicaţii gratuite, de editare a imaginilor, din PlayStore sau AppleStore.

Citeşte mai multe despre:   Loredana Grozea,   Mihaela Radulescu