Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Florin Busuioc: CE S-A ÎNTÂMPLAT cu celebrul prezentator de la METEO

Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Florin Busuioc: CE S-A ÎNTÂMPLAT cu celebrul prezentator de la METEO

Un articol de: B1.ro - 12 Noi 2018, 11:46
Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Florin Busuioc: CE S-A ÎNTÂMPLAT cu celebrul prezentator de la METEO Monden

Florin Busuioc a început de jos şi nu s-a gândit nici un moment că va ajunge să lucreze în televiziune.

Florin Busuioc a trecut pe lângă moarte în urmă cu câteva zile şi cu puţin noroc nu va mai trece mult până când îl vom revedea la rubrica Meteo. Puţină lume ştie însă că Busuioc şi-a început cariera aruncând cărbune într-un cuptor.

Florin Busuioc s-a născut în Hunedoara şi este de profesie operator chimist. Înainte să plece în armată, a lucrat la Combinatul Siderurgic din localitate, fiind încadrat „cocsar”.

„În Hunedoara trăiam şi 30.000 oameni din 60.000 lucrau la Combinatul Siderurgic şi a atunci a fost firesc să lucrez acolo. Bizareria este alta: aveam calificare de oprator chimist şi am aflat abia când m-am angajat la Combinat ce înseamnă de fapt această calificare. Opreatorul chimist este acea persoană calificată care cu lopata ia cărbunele şi îl aruncă în cuptor pentru a se crea acel ingredient esenţial pentru oţel care se numeşte cox. Asta făceam acolo. Am stat vreo două săptămâni, după care am devenit pictorul unităţii şi m-am ocupat de aceleaşi lozinci”, a spus Florin Busuioc cu câţiva ani în urmă.

Aceasta nu a fost singura slujbă complicată pe care Busu a avut-o înainte să ajungă la Meteo. El a lucrat o perioadă şi ca „decorator de vitrine” la Cooperativa Meşteşugărească.

Citeşte mai multe despre:   florin busuioc