Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Carmen de la Sălciua îl face PRAF pe Culiţă Sterp: "Eu l-am ajutat să facă o carieră"'

Carmen de la Sălciua îl face PRAF pe Culiţă Sterp: "Eu l-am ajutat să facă o carieră"'

Un articol de: B1.ro - 23 Ian 2019, 11:26
Monden

Carmen de la Sălciua îi dă nişte replici dure lui Culiţă Sterp, după ce acesta a acuzat-o că l-a înşelat cu cel mai bun prieten al lui.

Cântăreaţa este revoltată de afirmaţiile făcute de acesta, despre care spune că el este cel care a fost infidel. 

”El nu poate vorbi despre moralitatea mea. Nu de altceva, dar eu am făcut tot ce am putut ca să ne salvăm relația. După scandalul de la Reșița (cel în care Culiță Sterp ar fi fost agresat pentru că s-ar fi încurcat cu o femeie, n. red.) eu am fost cea care, deși știam ce s-a întâmplat, am ieșit public și l-am apărat.

Eu am fost cea care, de fapt, i-am dat ocazia să devină cineva. Am tras de el cât am putut să facă cursuri de canto, să îl ajut să facă o carieră. Nu voiam să ascult de nimeni care îmi spunea să merg doar eu la cântare, că lor nu le place de Culiță.

Insistam, îl duceam peste tot. Știam că m-a înșelat, dar am trecut peste, încercam să fac în așa fel încât relația să meargă, am sacrificat totul. Nu ascultam de nimeni când mi se spunea ceva rău de el”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru Wow Biz. 

Artista a mărturist că a încercat să treacă peste toate infidelităţile soţului ei şi să şi repare relaţia, dar la un moment dat nu a mai putut suporta şi a decis să spună stop. 

"Am fost înșelată cu prea multe femei, multe mi-au spus, am vorbit cu aproape toate, chiar dacă sunt foarte puține care au recunoscut public că i-au fost amante. Acum, văd eu, el încearcă să mă facă în toate felurile, scoate mesaje pe care le-am dat cu alt bărbat, după ce nu am mai fost împreună cu el, doar din răzbunare. Bine că nu pune și poze cu mine din momente intime, că, cine știe, poate are și din-alea...

Adică, nu pot să înțeleg cum poate fi așa... bărbat, cum poate să spună lucrurile astea despre mine, având în vedere că, timp de trei ani, a avut numai de câștigat de pe urma mea și i-am fost, totuși, soție. Adică, sincer, am impresia că în felul în care se comportă, tot el se descalifică”, ne-a mai spus Carmen de la Sălciua.

Citeşte mai multe despre:   carmen de la salciua,   culita sterp
 
 
 
Loading...