Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden CARMEN HARRA anunță APOCALIPSA, fraților: Al Treilea Război Mondial e aproape: "SĂ NE AȘTEPTĂM LA CE E MAI RĂU"

CARMEN HARRA anunță APOCALIPSA, fraților: Al Treilea Război Mondial e aproape: "SĂ NE AȘTEPTĂM LA CE E MAI RĂU"

Un articol de: B1.ro - 09 Feb 2020, 11:45
Galerie foto (48) Monden

Celebra prezicătoare Carmen Harra a făcut o profeție cumplită în cartea sa “Decodificarea destinului” despre izbucnirea unui război nuclear. Anunțul este surprinzător având în vedere conflictul tot mai grav între SUA și Iran, țară care încercă de ani buni să obțină armament nuclear.

ȘOC ÎN MUZICA POPULARĂ! VESTEA DESPRE NICULINA STOICAN A CĂZUT CA UN TRĂSNET. VĂ ANUNȚĂM CU REGRET CĂ…

“Conflictul cultural din Statele Unite și ciocnirea dintre culturile și sistemele de convingeri din Occident și, respectiv, Orientul Mijlociu vor mai continua o vreme.

REPEDE CLICK AICI - POZE EXPLICITE ȘI NECENZURATE CU ANDREEA BERECELANU GOALĂ PUȘCĂ ÎN CADĂ! (GALERIE FOTO INTERZISĂ MINORILOR)

Toate previziunile vorbesc despre Armaghedon, bătălia finală dintre bine și rău. Majoritatea oamenilor nu își dau seama că Armaghedonul este un munte din Israel. Dacă ciocnirea dintre tradiționaliștii din Orientul Mijlociu și Occident continuă, predicția biblică a Armaghedonului se va produce. (Asta nu înseamnă că trebuie să disperăm. Ca oameni, avem liber-arbitru. Putem schimba radical lucrurile, iar energia Universului ne este foarte favorabilă la această răscruce de drumuri).

BOMBĂ! DELIA MATACHE ȘI-A NĂUCIT FANII DIN PRIMA ZI A ANULUI. A POZAT GOALĂ PUȘCĂ ȘI A ÎNCINS INTERNETUL (GALERIE FOTO)

Nu va exista niciun război nuclear pe Pământ. Dacă se va lansa vreo bombă nucleară, aceasta va fi împotriva Israelului, dar nu va atrage după sine un război nuclear.

BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! CORINA CHIRIAC ȘI ADRIAN ENACHE AU DAT VESTEA CEA MARE: SUNT OFICIAL ÎMPREUNĂ! NU SE MAI ASCUND (GALERIE FOTO)

Mai multe comete vor ajunge în vecinătatea Pământului în 2027, 2063 și 2092. Ca parte a schimbărilor din lume, Organizația Națiunilor Unite își va reforma modul de funcționare. În următorii ani, Europa, Asia și America vor deveni mai unite. În următorii 30 de ani, lumea va avea o singură formă monetară. Până în 2020 sau 2030, lumea va avea mai multă unitate financiară. Nu vom mai avea bancnote și bănci”, a dezvăluit Carmen Harra în cartea sa “Decodificarea destinului”.

Citeşte mai multe despre:   Carmen Harra
 
Loading...