Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Carmen Harra, avertizări despre fatidicul 2020: Cât va mai dura pandemia şi ce ne aduce 2021(VIDEO)

Carmen Harra, avertizări despre fatidicul 2020: Cât va mai dura pandemia şi ce ne aduce 2021(VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 03 Aug 2020, 12:01
Carmen Harra, avertizări despre fatidicul 2020: Cât va mai dura pandemia şi ce ne aduce 2021(VIDEO) Monden

Cunoscutul parapsiholog Carmen Harra a intrat într-o sesiune live cu publicul său de pe Facebook, unde a povestit despre 2020 și a explicat de ce consideră că este un an fatidic. Nici celelalte luni rămase din an nu vor fi mai bune. Mai mult decât atât, Carmen Harra spune că vor urma un şir de ani plini de ghinioane…

 

13 ani apocaliptici?

Pe lângă previziunile făcute pentru utilizatorii săi, Harra a explicat că vor urma 13 ani grei sau cel puțin interesanți.

„2020 este un an care dublează cifra 2 și ca număr este an 4. Este o cifră feminină și cu toții vrem să scăpăm de acest an, care este un an greu și vrem să scăpăm de anul acesta. Anul 2021 este un an cu extrem de mare potențial.”, a spus Carmen Harra în live-ul de pe Facebook.

Harra a ținut să sublinieze că fiecare trebuie să fim mai buni cu cei de lângă noi, într-o perioadă în care provocările sunt grele şi nenumărate.

„Trebuie să ne dăm seama că viața este atât de frumoasă încât e păcat să stăm supărați. Tot ce avem se duce într-o secundă și tot ce ave rămân doar amintiri”.

Carmen Harra, avertizări despre fatidicul 2020: Cât va mai dura pandemia

Carmen Harra, în doliu

Carmen Harra a mai mărturisit că pentru ea a fost zi foarte tristă, deoarece una dintre prietenele ei foarte bune cu care a lucrat în perioada de glorie, a încetat din viață.VREME EXTREMĂ în România! A început să ningă abundent

„Momentul în care o sun, îmi dau seama ca a murit Claudia (fostă Trio express). Am făcut cu ea primul disc în limba engleză pe care casa de discuri l-a făcut vreodată în anii '80. Un om frumos, un om minunat, care nu a fost bolnav, care a fost răspusă de o boală nenorocită”, a spus Carmen Harra în intervenția sa live de pe Facebook.

Citeşte mai multe despre:   Carmen Harra,   Coronavirus