Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Carmen Harra, PROFEȚIE CUTREMURĂTOARE despre MOARTEA unei cunoscute VEDETE: 'Destinul nu va fi lung'

Carmen Harra, PROFEȚIE CUTREMURĂTOARE despre MOARTEA unei cunoscute VEDETE: 'Destinul nu va fi lung'

Un articol de: - 22 Mai 2018, 12:08
Monden

Carmen Harra a dezvăluit că Hanibal Dumitrașcu, cunoscutul psiholog care a încetat din viață în urmă cu câteva zile, iși presimțea moartea.

“Hanibal Dumitrașcu a încetat din viață sub incidența cifrei 9! Este născut într-o zi de 9 și moare la 54 de ani! Cinci și cu patru fac nouă și spune totul! Cifra 9 înseamnă că ne-am încheiat cele 9 cicluri ale viețîi! De aceea, decesul lui nu este un accident sau o întâmplare! Dimpotrivă, în viziunea dumnealui, acesta era momentul în care își încheia socotelile cu viață, și a închis ochii pentru totdeauna împlinit sufletește.

În concluzie, viața lui Hanibal Dumitrașcu s-a terminat exact atunci când trebuia să se termine. S-a terminat culminant! Îl simt că pe un suflet care a plecat știind că pleacă! De altfel, vreau să va spun un lucru! În ultimele șase luni, el a știu că va muri, și în special în ultimele trei zile, cu siguranță a realizat că totul se va termină! În viziunea mea, a lăsat pe undeva sigur scris ceva, în care a explicat clar că nu se duce pe lumea cealaltă dezorganizat! El pleacă împăcat, se reunește cu doi membri ai familiei lui și nu este speriat, din contra, moartea este că o eliberare pentru sufletul lui", a spus Carmen Harra.

Hanibal Dumitrașcu a murit, iar, la final, Carmen Harra a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui. " Hanibal nu avea un traseu lung în viață asta, avea o lume limitată, probabil i-a și spus pus cineva cândva că destinul lui nu va fi lung, simțea în interiorul lui acest lucru. Însă, așa cum va spuneam, înainte de moarte, făcuse pace cu acest lucru! A fost un evoluat, un om de bine, un om inițiat, un om care a avut multe cunoștințe despre pshicul uman, evoluția spirituală, merită să îi citim din cartea tibetană pentru plecarea lui, care începe de acum și se termină în 40 de zile”, a spus vedetă.

Citeşte mai multe despre:   Carmen Harra,   Hanibal Dumitrascu
 
 
 
Loading...