Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Carmen Tănase nu crede în existența virusului Covid-19: „Este un plan bine pus la punct, iar copiii sunt ținta”

Carmen Tănase nu crede în existența virusului Covid-19: „Este un plan bine pus la punct, iar copiii sunt ținta”

Un articol de: Catinca Giosanu - 03 Sep 2020, 16:51
Carmen Tănase nu crede în existența virusului Covid-19: „Este un plan bine pus la punct, iar copiii sunt ținta” Monden

Artista Carmen Tănase, este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, jucând în numeroase piese de teatru și seriale TV. De curând, vedeta a făcut o serie de declarații neașteptate privind criza pandemică declanșată de noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Marea actriță nu crede în existența virusului și consideră că totul este „un plan bine pus la punct” în care copiii sunt ținta principală.

 

 

Actrița Carmen Tănase: Cineva stă la butoane și se joacă

 

 

Carmen Tănase a vorbit joi despre epidemia de Covid-19. Celebra artistă româncă s-a referit în special la efectele distanțării sociale asupra generațiilor tinere. Printre altele, actrița Carmen Tănase a ținut să menționeze faptul că nu crede în veridicitatea virusului ucigaș. După părerea ei, totul face parte dintr-o conspirație pentru a modela personalitățile copiilor.

”Cred că este mai mult decât un experiment, cred că este un plan. Adică nu există cineva care stă la butoane și se joacă. Nu, există o ordine bine stabilită a butoanelor, așa cred. Eu tot refuz să-mi fie teamă. Conștientizez că în clipa în care chiar voi fi dominată de frică, partida cu mine este pierdută.”, a declarat Carmen Tănase, conform antenastars.ro.

 

 Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

”Cu acest virus este un plan și ținta sunt copiii”

 

 

Actrița Carmen Tănase consideră că pandemia de Covid-19 este mai mult decât un experiment, iar cineva ”stă la butoane și se joacă”. Carmen Tănase susține că ținta acestui plan ar fi copiii, care trebuie să fie învățați să trăiască într-o lume cu restricții.

„Mă gândesc cu îngrijorare la copii pentru că am realizat că ei sunt ținta acestei lumi noi - ni se tot spune că trebuie să ne obișnuim cu viața această nouă pe care o s-o trăim. Generația noastră și-a făcut meseria, a trăit, a râs, s-a distrat, a mers în străinătate. Oamenii aceștia care sunt acum tineri și mai ales copiii care sunt în formare acum, care acum își dezvoltă și sistemul imunitar, dar și absolut toate circuitele psihice, copiii aceștia vor fi învățați să stea într-un pătrățel, de mici”, a precizat aceasta.

 

 

Carmen Tănase a făcut o comparație între generația ei și copiii din ziua de astăzi

 

 

Pe de altă parte, Carmen Tănase și-a amintit cum se comportau copiii din generația ei și a făcut o comparație cu cei din ziua de astăzi, care vor fi obligați să se comporte într-un fel anume din cauza măsurilor de restricție impuse în contextul actual. Marea actriță este de părere că tinerii din ziua de astăzi nu se vor mai dezvolta într-un mod sănătos, iar totul pentru “protecția” lor.

„Reflexul lor așa va fi format. Să nu iasă din pătratul acela, pentru dacă vor ieși va fi nenorocire. Pentru că așa se dezvoltă un copil. Noi mâncam fructe de pe jos, pentru că sistemul nostru imunitar e în comuniune cu natura, dar copiii aceștia sunt dezinfectați pe mâini de frică. Eu înțeleg părinții, dar cum se dezvoltă el? El nu mai are afect, se dezvoltă fără empatie!”, a mai spus faimoasa artistă.

Citeşte mai multe despre:   Carmen Tanase