Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Carnaval pe litoralul românesc: Radu Mazăre s-a costumat în rege scoțian într-o paradă a carelor alegorice (VIDEO)

Carnaval pe litoralul românesc: Radu Mazăre s-a costumat în rege scoțian într-o paradă a carelor alegorice (VIDEO)

Atmosferă de carnaval pe litoralul românesc. Carele alegorice au defilat pentru ultima dată în acest sezon, ocazie cu care fetele în costume sumare şi muzica bună i-au atras ca un magnet pe turişti. De la eveniment nu a putut lipsi nici excentricul primar, Radu Mazăre, care de data aceasta, s-a costumat în rege scoţian.

Cluburile de fiţe care au decorat maşinile în stilul de la Rio au dat tot ce au avut mai bun, tocmai pentru ca ultima paradă să fie cea mai frumoasă din competiţie. Pe lângă fetele frumoase, pe carele alegorice au urcat şi artişti ai momentului, dansatori, fachiri, faraoni şi îngeraşi. Defilarea nu a rămas însă fără ecou: peste 7.000 de turişti s-au strâns în zona Cazinoului din Mamaia.

Participanţii la paradă au reuşit să-l impresioneze pe primarul Constanţei, care aşa cum a promis, a premiat cel mai bine decorat car alegoric. La acest capitol, nici Radu Mazăre nu a făcut excepţie. După ce s-a deghizat în spartan, samurai, maharajah sau pilot, edilul a urcat pe scenă îmbrăcat într-un costum din epoca victoriană.

Chiar dacă paradele carelor s-au încheiat, asta nu înseamnă că distracţia de pe litoral s-a sfârşit. Turiştii vor avea parte în continuare de o serie de spectacole în aer liber.

Radu Mazăre, costumat în rege scoțian într-un carnaval din Mamaia
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Mamaia,   radu mazare,   litoral