Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Răsturnare de situaţie... A avut loc căsătoria secretă a lui Ştefan Bănica Jr: Incredibil cine a mai fost la nuntă...

Răsturnare de situaţie... A avut loc căsătoria secretă a lui Ştefan Bănica Jr: Incredibil cine a mai fost la nuntă...

Un articol de: B1.ro - 29 Oct 2018, 10:10
Monden

Ştefan Bănică Jr. nu este la prima căsătorie, şi tocmai din cauză că toate celelalte mariaje ale lui au eşuat, el s-a gândit să nu mai facă publică uniunea dintre el şi Lavinia Pîrva. 

Jurnalistul Cristi Brancu a lansat o ipoteză cu privire la acest lucru, potrivit cancan.ro.

„Am stat și m-am gândit cum și-a schimbat comportamentul față de nuntă Ștefan Bănică Junior de-a lungul anilor. E adevărat, când a avut relația cu nadia Comăneci sau când a avut celebra, frumoasa și pasionala relație cu Cristina Țopescu, încă nu a ajuns la căsătorie, deși Cristinei îi spunea că poate să facă lucruri necugetate dacă ea nu se întoarce la el. Într-o bună zi, însă, apare Mihaela Rădulescu. se desfășoară o relație scurtă, tumultuoasă, vine, pleacă, după care în 1997, în vară, că omului în place să se căsătorească în vară, se căsătoresc", a spus jurnalistul. 

El a vorbit și despre relația lui Ștefan cu Lavinia Pârva: ”Devine oficială, în 2014, relația cu Lavinia Pîrva, care, după cum spunea Ștefan Bănică Junior, e femeia cea mai potrivită pentru că îi dă echilibru”.
Cristian Brancu își încheie analiza transmițând public speranța că relația oficializată cu Lavinia Pârva va fi și ”ultima nuntă despre care vorbim și să nu mai fac comparații cu nimic”.

Citeşte mai multe despre:   Stefan Banica Jr,   Lavinia Pirva