Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cătălin Botezatu: Am fost cu Anda Adam din toate punctele de vedere dinainte să existe Bianca și Victor

Cătălin Botezatu: Am fost cu Anda Adam din toate punctele de vedere dinainte să existe Bianca și Victor

Cătălin Botezatu a ținut să facă unele precizări legate de relația sa cu Anda Adam, în urma speculațiilor apărute în presăm conform cărora legătura dintre ei ar fi una de fațadă.

Astfel, designerul spune că el și Anda au avut o relație dinainte ca el să se fi cuplat cu Bianca sau Anda Adam cu Victor Slav.

„Când eu am cunoscut-o pe Anda, din toate punctele de vedere, să mă ierte Dumnezeu!, nu existau nici Bianca, nici Slav. Între noi s-a consumat ceva frumos cu mult înainte să existe aceste două personaje. Apoi, ne-am mai văzut uneori pe la evenimente şi mai târziu a urmat relaţia ei cu Victor. Eu am mai fost cu anumite persoane, inclusiv cu Bianca. După, şi în viaţa Biancăi au mai urmat alţi bărbaţi, şi în viaţa mea alte femei. În final, Bianca a ajuns cu Victor, iar eu cu Anda. Înţeleg că poate părea ciudat, dar a trecut mult timp de când eu m-am despărţit de Bianca ca să se poată spune că are vreo legătură. E simplu. Asta e lumea în care ne învârtim noi, ce să fac? Nu am căutat, dar s-a nimerit! Aşa a fost să fie.", a spus creatorul de modă pentru Ziarul Ring.

Botezatu spune că deşi nu îşi face planuri de viitor cu privire la relaţia cu Anda, faptul că aceasta durează de câteva luni nu poate fi decât un semn bun.

„Toată lumea crede că relaţia cu Anda e de faţadă şi că e o coincidenţă prea mare că ei au avut nunta acum. Dar eu cu Anda, public, suntem împreună dinainte de vară, de când au apărut primele poze cu noi, împreună. Nu hotărâseră ei nunta şi cununia, şi noi eram împreună! S-au precipitat lucrurile acum pentru că a fost nunta, dar, altfel, nu am făcut nimic împotriva lor. Plus că e o relaţie mişto între noi, şi nu una programată. Fapt doveditor că merge şi ţine de atâtea luni", a mai spus designerul.

Se pare reţeta fericirii celor doi este faptul că se văd destul de rar din cauza programului încărcat.

Citeşte mai multe despre:   Catalin Botezatu,   Bianca Dragusanu,   Victor Slav