Cătălin Rizea și-a sărbătorit ziua de naștere. Fotografia minunată publicată de Adda. „Măcar de ziua lui să nu-l bați” (FOTO)

Cătălin Rizea și-a sărbătorit ziua de naștere. Fotografia minunată publicată de Adda. „Măcar de ziua lui să nu-l bați” (FOTO)
FOTO: Instagram: Adda Balada

Cătălin Rizea, soțul Addei, a împlinit frumoasa vârstă de 33 de ani. Cu această ocazia, artista a publicat pe rețelele sociale o frumoasă fotografie cu ei doi, însoțită de un mesaj emoționant. Cei doi formează un cuplu minunat, iar din dragostea lor s-a născutul băiețelul pe care îl au.

Cătălin Rizea a împlinit vârsta de 33 de ani

Adda și Cătălin Rizea formează un cuplu minunat împreună. Pe data de 4 iulie, soțtul artistei a împlinit vârsta de 33 de ani. Cu acest prilej, frumoasa lui soție a vrut să îi reamintească cât de mult îl iubește și a publicat pe rețelele sociale o fotografie minunată cu ei doi, însoțită de următorul mesaj:

,,Iubireeeee, azi e ziua ta! La multi ani! Te iubesc!”.

Cătălin Rizea și-a sărbătorit ziua de naștere

Internauții nu au ezitat să îi transmită cele mai bune urări lui Cătălin Rizea, ba chiar au și glumit.

Cineva i-a transmis următorul mesaj: „Măcar de ziua lui să nu-l bați”.

În timpul în care emisiunea „Asia Express” a fost difuzată pe Antena 1, fanii Addei au fost destul de nemulțumiți de modul în care aceasta s-a comportat cu soțul ei în concurs.

De asemenea, Cătălin Rizea a primit foarte multe urări de bine.

„OMG, ce cute sunteți. la mulți ani, să fiți fericiți”, „La multi ani frumosi si fericiti, alaturi de zapacita asta” sau „La mulți ani cu multă multă sănătate,fericire, iubire și tot binele din lume alături de minunata familie!”, sunt doar câteva mesaje din partea internauților.

Cum a început povestea de dragoste dintre Adda și Cătălin Rizea

Sunt unul dintre cele mai spontane cupluri din showbiz, iar povestea lor de dragoste a început într-un mod indeit, când se aflau la mare.

„Ne-am întâlnit la mare, întâmplător. Eu eram cu o prietenă, el era într-o gaşcă. Ei se cunoşteau. Înainte am fost singură în Bucureşti şi îmi era greu. După ce am reuşit în muzică, eram fericită pe de-o parte, dar când ajungeam acasă ruptă după o zi plină, era goală casa, frigiderul gol, patul gol şi începeam să plâng din alte motive. De aia am şi făcut piesa „Sunt bine”, că am zis acolo, „dacă mă întrebi ce fac, îţi spun că sunt bine”, dar nu e nimeni lângă mine. Şi când n-am mai pus presiune pe mine, încercând să nu mai fiu singură, s-a întâmplat. A apărut el şi e bine”, a explicat Adda pentru Revista Tango.

Cuplul s-a cununat civil la Târgu Mureș, orașul natal al artistei, iar la eveniment nu i-au însoțit decât familia și cei mai buni prieteni

„Parcă desprins dintr-un vis, simţeam că plutesc, fericită de atâta frumuseţe în jurul meu! Mi-am dorit un buchet simplu, dar frumos şi care să se asorteze cu cel al domnişoarelor de onoare, dar şi al naşelor, iar FlorAli mi-au depăşit aşteptările! Ultimul, dar nu cel din urmă, pot să spun că am avut cel mai chipeş soţ, iar asta s-a datorat şi celor de la Louis Purple, respectiv George Dauceanu, de unde am luat costumul! Sunt extrem de mulţumită de cum a decurs, nu puteam să lucrez cu oameni mai buni în domeniu!”, a povestit artista în urmă cu ceva timp pentru Revista Tango.

Urmăriți B1TV.ro și pe