Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Câți bani câștigă Mircea Dinescu din aparițiile de la TVR. Pandemia i-a provocat pagube serioase

Câți bani câștigă Mircea Dinescu din aparițiile de la TVR. Pandemia i-a provocat pagube serioase

Un articol de: Beatris Ionita - 08 Ian 2021, 15:07
Câți bani câștigă Mircea Dinescu din aparițiile de la TVR. Pandemia i-a provocat pagube serioase Monden

La cei 70 de ani ai săi, Mircea Dinescu rămâne foarte activ din punct de vedere profesional. Chiar dacă s-a pensionat de curând, iar pandemia i-a adus pagube însemnate, din cauza faptului că a fost nevoit să-și închidă cele două restarante din Capitală, Dinescu supraviețuiește cu ajutorul veniturilor pe care le încasează de la TVR, unde are trei emisiuni. 

”Am devenit pensionar la 70 de ani. Nu mă simt deloc pensionar, dar viaţa mi-a jucat festa asta cu pandemia şi am pierdut aproape tot ce câştigasem în ultimii ani, din afacerile mele”, a declarat Mircea Dinescu, într-un interviu pentru impact.ro.

 

Câți bani câștigă Mircea Dinescu din emisiunile de la TVR

 

Potrivit informațiilor oferite de poet, Mircea Dinescu a încasat doar 15,000 de euro în 2020 pentru toate aparițiile de la postul TV national. 

”Am văzut că sunt tot felul de comentarii pe seama salariului încasat de mine de la TVR. Precizez că eu colaborez la trei emisiuni, şi , adică producţiile cu unele dintre cele mai mari ratinguri de audienţă, dacă nu chiar cele mai mari. Ei bine, vă spun deschis că am încasat circa 15.000 de euro, pe întreg an 2020, nu 15.000 de euro pe lună, cum susţin unii şi alţii. Cât voi avea audienţă, a adăugat Mircea Dinescu, voi continua să fac acest lucru!”, a afirmat Dinescu.

Pe lângă faptul că este un scriitor apreciat, un omul de afaceri priceput şi o vedetă de televiziune, Mircea Dinescu este una din personalităţile apreciate pentru intervenţii critice, televizate şi publicistice, în stilul său nonconformist, acid, brutal de sincer.

Citeşte mai multe despre:   Mircea Dinescu ,   venituri,   TVR,   Încasări,   bani