Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Câți bani primește George Burcea pentru a participa la „Ferma”. Fostul soț al Andreei Bălan semnase înainte cu Antena 1

Câți bani primește George Burcea pentru a participa la „Ferma”. Fostul soț al Andreei Bălan semnase înainte cu Antena 1

Un articol de: Roxana Mirea - 11 Aug 2020, 14:44
Câți bani primește George Burcea pentru a participa la „Ferma”. Fostul soț al Andreei Bălan semnase înainte cu Antena 1 FOTO: Facebook: George Burcea Monden

George Burcea va face parte din cei 16 concurenți care vor participa la „Ferma”, show difuzat de Pro TV. Fostul soț al Andreei Bălan semnase deja cu Antena 1 pentru a juca într-o telenovelă românească, însă, din cauza pandemiei de coronavirus, filmările s-au amânat. Drept urmare, actonul nu a mai stat pe gânduri și a acceptat să facă parte din noul sezon al emisiunii „Ferma”, care va fi difuzată din toamnă. Suma de bani pe care o primește George Burcea pentru acest lucru nu este deloc de neglijat.

 

Câți bani primește George Burcea pentru a participa la „Ferma

 

George Burcea a fost nevoit să ia o decizie destul de importantă în ceea ce privește parcursul lui profesional.

Foatul soț al Andreei Bălan a acceptat să participe la noul sezon al emisiunii „Ferma”, care va fi difuzată pe Pro TV. Alegerea lui a fost una surprinzătoare întrucât acesta semnase deja cu Antena 1 pentru a juca într-un serial românesc, marca Ruxandra Ion, potrivit impact.ro.

Din cauza pandemiei de coronavirus, acest proiect s-a amânat pentru o perioadă nedeteminată, iar, având în vedere situația dată, George Burcea nu a mai stat pe gânduri și a acceptat imediat propunerea producătorilor de la postul concurent, Pro TV.

Pentru a participa la „Ferma”, George Burcea primește o sumă impresionantă de bani. Fostul soț al Andreei Bălan ar urma să fie plătit cu 1500 de euro pentru fiecare săptămână pe care o va petrece în emisiune. De asemenea, dacă va câștiga finală, acesta va pleca acasă și cu marele premiu de 5000 de euro.

 

George Burcea, despre participarea sa la „Ferma

 Venise să facă curățenie în casa unei bătrâne oarbe. În dormitorul femeii avea să facă o descoperire înfiorătoare. Se afla acolo de 20 de ani

16 noi concurenți se pregătesc de începerea filmărilor pentru „Ferma” și de trecerea la o experiență cu multe lipsuri față de viața lor de zi cu zi. George Burcea nu se teme de greutățile pe care o să le întâlnească în cadrul acestui show.

Fostul soț al Andreei Bălan a descoperit că are o pasiune pentru actorie în momentul în care se afla la un spectacol de teatru. De atunci a știut că trebui să facă trecerea de la marină la actorie. Copilăria nu a fost deloc una ușoară pe George Burcea, dar a învățaty multe lucruri despre munca la curte, iar această experiență de viață îl va ajuta în cadrul show-ului TV „Ferma”.

„Viața mi-a demonstrat că noi, oamenii, ne putem adapta în orice situație și cu orice caracter, atât timp cât suntem disponibili să înțelegem de ce-ul'. Îmi place foarte mult să tratez orice experiență care mi se dă ca pe un lucru pe care-l fac pentru prima și ultima oară, iar asta voi face în Ferma”, a mărturisit George Burcea.

În noul sezon, vor fi câte două echipe formate din câte opt concurenți fiecare: sătenii și orășenii. În acest context, George Burcea va face parte din echipa sătenilor.

Citeşte mai multe despre:   George Burcea,   Ferma,   Pro Tv