Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Ce avere avea Prințesa Diana în momentul în care a decedat. Ce s-a întâmplat cu banii după acccidentul din 1997

Ce avere avea Prințesa Diana în momentul în care a decedat. Ce s-a întâmplat cu banii după acccidentul din 1997

Un articol de: Roxana Mirea - 03 Aug 2020, 23:52
Ce avere avea Prințesa Diana în momentul în care a decedat. Ce s-a întâmplat cu banii după acccidentul din 1997 Monden

Prințesa Diana ar fi împlinit pe 1 iulie vâsrta de 59 de ani. Aceasta a fost prima soție a Prințului Charles, moștenitorul tronului Regatului Unit. Familia regală britanică este una dintre cele mai bogate monarhii din lume și, deși Prințesa Diana nu s-a născut într-o familie regală, a moștenit sume impresionante de bani la vârsta de 18 ani. De asemenea, a rămas și cu sume importante după divorțul de Prințul Charles.

 

Averea Prințesei Diana

 

Prințesei Diana provenea din familia Spencer, care făcea parte din clasa superioară a Marii Britanii. Tatăl Prințesei Diana a devenit cel de-al optulea conte Spencer în 1975, iar fratele ei, Charles, al nouălea conte Spencer, potrivit okmagazine.ro.

Însă, prințesa Diana a dorit să se descurce singură. Așa că la vârsta de 18 ani s-a mutat la Londra și a lucrat ca bonă și educatoare la o grădiniță. Părinții ei îi plăteau doar chiria.

Din momentul în care s-a căsătorit cu Prințul Charles, în 1981, averea Prințesei Diana a crescut. După ce au divorțat în anul 1996, The New York Times susține că aceasta ar fi primit 22,5 milioane $ şi o rentă anuală de 600.000 $ pentru cheltuielile cu fundaţia ei.

Potrivit unor rapoarte oficiale, în momentul în care aceasta a decedat la Paris, în 1997, averea ei era estimată la 31,5 milioane $.

Cum era de așteptat, cea mai mare parte a averii ei a ajuns la cei doi fii, Prințul Harry și Prințul William. Cei doi au intrat în posesia banilor de-abia la vârsta de 30 de ani. o altă parte a averii acesteia, mai ales operele de artă şi anumite obiecte personale, au fost donate expoziţiilor sau licitaţiilor cu scop caritabil.

  Dana Budeanu A IZBUCNIT ÎN LACRIMI în direct la TV. ULUITOR, ce s-a întâmplat

Despre Prințesa Diana

 

Lady Diana a devenit cunoscută după căsătoria cu prinţul Charles, eveniment care era menit să sporească prestigiul Coroanei britanice, însă care a fost marcat de numeroase scandaluri. Povestea de dragoste a celor doi prinți avea să devină o legătură de circumstanţă, finalizată dealtfel cu divorţul celor doi și nu o poveste de dragoste sinceră, așa cum era de așteptat. De-a lungul timpului, s-a vorbit despre aventurile Prinţesei de Wales în timpul căsătoriei, de relaţii neprincipiale ale prinţului Charles, de personalitatea ei dificilă, precum și de inadaptarea ei la regulile Casei Regale.

De la moartea tragică a prințesei Diana într-un accident de mașină în capitala franceză până la serviciul său funerar a fost o săptămână care a șocat nu numai Regatul Unit al Marii Britanii, ci şi restul lumii.

Mașina în care se afla Prințesa Diana cu prietenul ei Dodi al-Fayed, șoferul Henri Paul și bodyguardul Trevor Rhys-Jones s-a prăbușit într-unul dintre stâlpii din tunelul Alma. Dodi al-Fayed și șoferul care conducea mașina au murit la fața locului, în timp ce prințesa de Wales a murit la câteva ore de la producerea groaznicului accident de circulație în care a fost implicată. Prințesa Diana se afla internată în stare gravă la spitalul de la Salpêtrière din capitala franceză.

Moartea ei neaşteptată a fost un eveniment care a constituit poate cea mai misterioasă şi comentată dispariţie a unei personalităţi din istoria recentă a lumii.

 

Citeşte mai multe despre:   Printesa Diana,   avere