Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Ce avere mai are Irinel Columbeanu in 2021

Ce avere mai are Irinel Columbeanu in 2021

Un articol de: Beatris Ionita - 18 Feb 2021, 16:11
Ce avere mai are Irinel Columbeanu in 2021 FOTO: Hepta.ro Galerie foto (3) Monden

Irinel Columbeanu rămâne cei mai controversați oameni de afaceri din România. A intrat în vizorul presei în urma căsniciei cu o femeie cu 31 de ani mai tânără decât el, căreia i-a oferit o viață de regină, însă în ultimii ani fostul milionar a privit neputincios cum Monica Gabor îl părășește, iar averea i se scurge printre degete. 

 

Ce avere a moștenit Irinel Columbeanu de la tatăl sau

 

Ion Columbeanu, tatăl afaceristului, a fost un om foarte influent, inginer de profesie, ca și șeful protocolului în toate guvernele, de la Gheorghe Gheorghiu-Dej până la Adrian Năstase, adică din 1961 până în 2002.

În urmă cu mulți ani, familia Columbeanu locuia la Ploiești la vremea respectivă și aveau o situație financiară foarte bună. 

Mama lui Irinel, Georgeta Columbeanu, a fost secretră în cadrul unei instituții publice. Ea a dus o viață discretă, refuzând să apară în lumina refloctoarelor. S-a stins din viață la vârsta de 76 de ani din cauza unui cancer galopant, în anul 2008. Ion Columbeanu a murit și el la vârsta de 90 de ani.

Irinel Columbeanu, alături de părinții lui

 

Familia a deținut peste 56 de terenuri în comuna Ciolpani, o colecție impreioantă de automobile de lux și o vilă impresionantă la Izvorani.Angela Merkel s-a interesat de Simona Halep. Întrebarea surprinzătoare pe care a adresat-o cancelarul Germaniei în Parlamentul European

În anul 2006, averea familiei Columbeanu se ridica la suma de 60 de milioane de euro. În anul 2007, averea acestuia s-a ridicat la suma de 150 de milioane de euro, iar în anul 2008, acesta avea 40 de milioane de euro, acela fiind momentul în care averea sa a început să scadă ajungând până la 7 milioane de euro.

După doi ani, în buzunarele lui Iri mai erau șapte milioane de euro, iar în 2015 a ajuns să fie executat silit de bănci.

Irinel Columbeanu nu mai deține fabuloasa vilă din 2012, iar treptat a trebuit să se despartă și de restul bunurilor sale.

 

Ce avere are fostul milionar de la Izvorani în 2021

 

Fostul milionar a pierdut totul din cauza datoriilor la bănci. Bancile au pus mana pe multe terenuri din proprietatea acestuia, conturile s-au golit, mașinile luxoase au fost puse sub sechestru, ca și vila de la Izvorani, care fiind nelocuită, a fost mistuită de flăcări. 

Când și-a dat seama că fiica lui va trebui să ducă un trai modest, Iri a acceptat ca Irinuca să meargă în America la mama ei.

 

Moinca și Irina Columbeanu

 

Se pare că fostul soț al Monicăi Columbeanu mai are bani cât să ducă o viață modestă, complet diferită de cea cu care era obișnuit. 

 

Unde locuiește Irinel Columbeanu în 2021

 

După ce a rămas fără avere, Irinel Columbeanu s-a mutat cu chirie într-un apartament cu două camere, de la marginea Bucureștiului. De altfel, apartamentul în care locuiește acum Irinel Columbeanu nu este mai mare decât baia din luxoasa vila de la Izvorani.

Pe lângă acest aspect, se pare că Irinel Columbeanu conduce astăzi un Opel la mâna a doua.

 

Ce s-a întamplat cu averea lui Irinei Columbeanu

 

Iată care ar fi principalele cheltuieli care l-ar fi ruinat pe milionar: 

Pasiunea pentru femei: cel puțin un milion de euro a pierdut Irinel în urma aventurilor amoroase, conform unui apropiat al acestuia contactat de EVZ. Se pare că pe extravaganțele Monicăi ar fi cheltuit două milioane de euro.

 

Irinel Columbeanu și fosta soție, Monica Gabor

 

Irinel Columbeanu a fost căsătorit cu Monica Gabor, în perioada 2006 – 2011. Fosta lui soție s-a căsătorit apoi, în secret, în Statele Unite ale Americii, cu Mr. Pink, un afacerist chinez. Acolo, Monica Gabor trăiește alături de actualul ei soț și de Irina, fiica pe care o are cu fostul ”miliardar de la Izvorani”.

Politica: Irinel Columbeanu a investit 100.000 de euro în candidatura sa, din 2012, de la Primăria Capitalei.

Show-urile TV: Columbeanu și-a plătit aparițiile la TV, ca și producția emisiunilor sale.

Afacerile eșuate: Bărbatul a fost păcălit de niște italieni într-o afacere cu Eoliene. O altă afacere păguboasă a fost investiția în fabrica de ciment de la Târgu Cărbunești, din Gorj. Pentru aceasta a și realizat, în 2006, creditul de 5,7 milioane de euro. Inițial, fabrica s-a numit Construct Materna Columbeanu (denumită apoi Turbocim) și care avea ca țel să realizeze cimentul perfect. Mai apoi, cimentul minune a fost botezat „Columbeanit”. Iri a realizat chiar și prezentări ale cimentului său fără egal în străinătate. Nimeni nu l-a crezut. Aceasta se crede că a fost pasul care l-a dus la sapă de lemn. 

 

Ce s-a întamplat cu casa de la Izvorani

 

Vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu fusese inițial scoasă la vânzare.

3,9 milioane de euro voia noul proprietar pentru fosta vilă a lui Irinel Columbeanu. Imobilul era de fapt un „palat" cu 15 dormitoare, teren de 10 hectare și obiecte de artă, printre care sculptura lui Sabin Bălașa, „Echilibru".

Un incendiu a cuprins imobilul în noiembrie 2020. Incendiul s-a extins de la subsol către parter şi etaj. Din păcate, casa a fost compromisă total. 

 

Citeşte mai multe despre:   Irinel Columbeanu,   avere