Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Ce MESERIE a avut Nina Iliescu?! Fosta Primă Doamnă a activat într-un domeniu în care NU te-ai fi așteptat niciodată! Puțini știu că ... (FOTO)

Ce MESERIE a avut Nina Iliescu?! Fosta Primă Doamnă a activat într-un domeniu în care NU te-ai fi așteptat niciodată! Puțini știu că ... (FOTO)

Un articol de: - 14 Feb 2018, 12:31
Monden

Despre soția fostului președinte al României, Ion Iliescu, Nina, se știu destul de puține lucruri. Nu mulți știu faptul că fosta Prima Doamnă a lucrat într-un domeniu mai degrabă destinat bărbaților.

Nina Iliescu a fost, poate, cea mai discretă fostă primă doamnă a României. A preferat, pe durata mandatelor la Cotroceni ale partenerului său de viață, să stea departe de ochii lumii.

De altfel, după ce Ion Iliescu a devenit președinte al României, Nina Iliescu, care nu a avut copii, dar a avut trei sarcini toxice, i-a spus partenerului său de viață că îl va susține șiu îi va fi alături, însă să nu-i ceară să fie o primă doamnă în adevăratul sens al cuvântului, cu apariții publice și implicări în chestiuni de politică și protocol.

Despre Nina Iliescu, care are o pensie substanțială, nu se cunosc foarte multe detalii. 

Un amănunt mai puțin cunoscut despre fosta primă doamnă a țării este că aceasta este inginer de profesie. Nina Iliescu a lucrat într-un domeniu ușor atipic pentru o femeie. A fost cercetător științific în domeniul coroziunii metalelor.

 
 
 
Loading...