Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Ce să NU COMANZI niciodată la un restaurant! Regulile celebrului bucătar Gordon Ramsay pentru luat masa în oraș

Ce să NU COMANZI niciodată la un restaurant! Regulile celebrului bucătar Gordon Ramsay pentru luat masa în oraș

Un articol de: - 07 Iun 2017, 10:02
Foto: Foodbeast Monden

Gordon Ramsay, unul dintre cei mai cunoscuți și de succes chefi din Marea Britanie și din lume, având trei stele Michelin și restaurante în întreaga lume, a dezvăluit cele trei reguli de aur pentru a obține tot ce e mai bun din aceste experiențe culinare.

Ramsay spune că specialitățile ar trebui să fie evitate, să fie suspicioși în privința laudelor excesive și să negocieze pentru vin. Ramsay a precizat că dacă există 10 specialități, acestea nu mai sunt speciale.

Bucătarul recomandă rezervarea unei mese de cel puțin trei persoane atunci când clientul vrea o cină romantică în doi, fiindcă acest lucru va îmbunătăți șansele de a avea mai mult spațiu. În ceea ce privește vinul, cheful spune că ar trebui să existe o listă cu ultimele sticle dintr-o anumită colecție, sticle cu etichete care nu mai este intactă, sau vinuri care urmează să fie schimbate, pe care clienții le pot cere pentru a plăti mai puțin, informează gustarte

Celebrul chef, care deţine restaurante în Marea Britanie, Statele Unite, Italia, Franţa, Qatar, Hong Kong şi Emiratele Arabe Unite (Dubai), a vorbit şi despre preparatele pe care nu le-ar comanda niciodată, dând un exemplu: ”Atunci când îmi spun că este ‘celebra lasagna roşie’, vreau să ştiu cine a făcut-o aşa celebră?”.

Citeşte mai multe despre:   restaurant
 
 
 
Loading...