Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cea mai mare GREȘEALĂ pe care o faci când gătești PIURE de cartofi

Cea mai mare GREȘEALĂ pe care o faci când gătești PIURE de cartofi

Un articol de: B1.ro - 10 Feb 2020, 19:42
Monden

Piureul de cartofi pare banal de făcut, dar există o greșeală majoră pe care majoritatea o fac în momentul preparării. Iată ce trebuie să știi, dacă îți dorești ca piureul să îți iasă delicios.

ȘOCANT: CUM ARATĂ DANIELA CRUDU ARSĂ CU ȚIGARA. E DEZBRĂCATĂ COMPLET, I SE VEDE CHIAR ȘI... (FOTOGRAFII NECENZURATE)

Toată lumea curăță cartofii, îi pune la fiert, îi scurge de apă și apoi îi pisează adăugând și restul de ingrediente. Dar se pare că această variantă nu este corectă, dacă îți dorești un piure declicios.

OANA ROMAN, DEZBRĂCATĂ COMPLET! IMAGINI CU EA ÎN PIELEA GOALĂ! SE VEDE CHIAR ȘI... (GALERIE FOTO NECENZURATĂ)

Cartofii trebuie fierți în ingredientele cu care vrei să îi combini, potrivit bucătarului chef Tyler Florence, scrie retete.unica.ro. Speli și cureți cartofii cruzi, îi tai cubulețe și îi pui la fiert în lapte cu unt, sare etc. Astfel, cartofi au timp să absoarbă aromele ingredientelor respective.

RUNELE ANUNȚĂ SFÂRȘITUL! MIHAI VOROPCHIEVICI, DEZVĂLUIRI APOCALIPTICE: “AM INTRAT ÎN ERA VĂRSĂTORULUI"

Când s-au fiert cum trebuie, scoate cartofii într-un alt vas. Pisează-i, încorporând treptat lichidul aromat în care i-ai fiert.

Citeşte mai multe despre:   bucatar,   mancare
 
Loading...