Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cea mai nouă MODĂ printre tinerii de bani gata: Îşi fac injecţii în sfârcuri!

Cea mai nouă MODĂ printre tinerii de bani gata: Îşi fac injecţii în sfârcuri!

Un articol de: B1.ro - 03 Mai 2018, 07:57
Cea mai nouă MODĂ printre tinerii de bani gata: Îşi fac injecţii în sfârcuri! Monden

Cu pieptul înainte, marş! - e în mod tradiţional o comandă din armată. Cu sfârcurile înainte e, mai nou, o modă a cărei lideră pare să fie Kendal Jenner, scrie Vice.

Industria chirurgiei plastice a explodat şi injecțiile de tonifiere în sfârcuri sunt unul dintre cele mai noi trenduri în industria asta.

Doctorul Sergio Alvarez, un chirurg plastician din Miami, care lucrează la MIA Aesthetics, a declarat că în ultimele şase luni a văzut o creştere semnificativă în rândul pacienților care cer sfârcuri mai proeminente.

Amorțim zona areolară şi o injectăm cu o substanță de umplere, cu nimic diferită față de cele care sunt folosite pe fața ta”, a spus Alvarez.

Doctorul Alvarez, în vârstă de 36 de ani, spune că trendul pentru sfârcuri proeminente are o origine care nu surprinde pe nimeni: o membră a familiei Kardashian, Kendall Jenner, care a fost văzută des în public fără sutien, cu sfârcuri atât de pronunțate că îi ies prin îmbrăcăminte.

Medicul a spus că a realizat sute de astfel de proceduri, iar vârsta medie a pacientelor este de 25 de ani. Costurile se ridică între 800 şi 1 000 de dolari în medie la clinica lui Alvarez, în funcție de nevoile pacientului.

Efectele injecțiilor în sfârcuri sunt vizibile timp de 4-6 luni, iar recuperarea este descrisă de medic ca fiind „imediată”.