Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cel mai prost cameraman din lume: A filmat la o nuntă doar iarba şi picioarele invitaţilor

Cel mai prost cameraman din lume: A filmat la o nuntă doar iarba şi picioarele invitaţilor

Martin Shubrook şi soţia sa, Heidi, au avut dubii în privinţa cameramanului pe care îl aleseseră să le filmeze nunta, dar nimic nu i-a pregătit pentru clipa în care vor viziona înregistrările din ziua cea mare a nunţii. Momente importante precum semnarea actelor, tăierea tortului, sau ieşirea tinerilor căsătoriţi din biserică, lipseau de pe înregistrările video, relatează The Telegraph despre, probabil, cele mai jenannte momente filmate la o nuntă.

Totul s-a petrecut în Marea Britanie. Camera video fusese lăsată pe jos, astfel încât multe cadre cu iarbă au putut fi vizionate. Înregistrarea nunţii, ilustrează în mod special picioarele şi spatele invitaţilor, iar multe dintre imagini au fost filmate prea de departe pentru a putea recunoaşte persoanele.

“A venit în haine nepotrivite şi a fost plecat mai toată ziua. Ca urmare, a ratat momentele în care noi am semnat actele, în care am ieşit din biserică, când am tăiat tortul, precum şi alte toasturi”, a spus mirele, citat de sursă.

Ba mai mult, cameramanul în cauză, a reuşit să filmeze alte persoane care nu erau la nuntă.

Au ajuns la tribunal

Povestea neobişnuită a înregistrării lui Clayton Bennett, a ieşit la iveală după ce cuplul l-a dat în judecată, unde au şi câştigat procesul, pentru a cere banii înapoi.

Miri au spus că erau îngrijoraţi despre fizicul neîngrijit şi hainele nepotrivite ale  cameramanului, şi mai ales că el dispărea pe timpul zilei. Dar cum bărbatul era proprietarul unui centru specializat, au avut încredere şi au crezut că ştie de face. Asta până au văzut rezultatul dezastruos.

“Ceea ce am primit era de o calitate foarte slabă. Unghiurile din care s-a filmat erau foarte proaste şi prost încadrate, permiţând oamenilor să iasă din cadru. La un moment dat, camera era pe podea, aşa că jumate din imagini sunt cu iarba, şi cu invitaţii filmaţi fără cap”, au declarat mirii.

Cameramanul le promisese tinerilor un pachet profesional, special pentru nunta lor, din iulie 2009, pentru care a fost plătit 350 de lire .

La vederea filmărilor dezastruoase, cuplul a început bătălia de un an, pentru a-l face pe cameramanul neprofesionist să plătească pentru fapta lui.

Bărbatul a acceptat să dea banii înapoi în rate de 20 de lire pe lună, dar cuplul spune că nu a primit niciun ban până acum.

“Este îngrozitor, nu avem nicio amintire de la nunta noastră. Nu ne pasă de bani, dar am pierdut ceva din acea zi. Nu avem ce arata copiilor noştri, în viitor. Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut noi”, a spus mireasa.

Imagini de la nunta cu "multa iarbă"
Citeşte mai multe despre:   nunta,   imagini,   proces,   filme porno