Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cel mai spectaculos MILIARDAR al planetei vine în România: Are corpul plin de tatuaje, e prieten cu Ronaldo şi… (VIDEO)

Cel mai spectaculos MILIARDAR al planetei vine în România: Are corpul plin de tatuaje, e prieten cu Ronaldo şi… (VIDEO)

Un articol de: - 05 Iun 2017, 09:53
Cel mai spectaculos MILIARDAR al planetei vine în România: Are corpul plin de tatuaje, e prieten cu Ronaldo şi… (VIDEO) Monden

Cel mai spectaculos miliardar al planetei, care îl depăşeşte chiar şi pe Donald Trump, faimosul Gianluca Vacchi, aterizează săptămâna această în România, anunță Cancan.

Celebrul și carismaticul oaspete va fi prezent la Club Nuba pe 8 iunie, unde va fi gazda evenimentului #summervibes.

Gianluca Vacchi este extrem de cunoscut în Italia și nu numai. Nu este actor sau un showman, ci un om de afaceri extrem de bogat, moștenitor al unui imperiu multinațional care se ocupă de ambalaje, iar averea lui se învârte în jurul unui cifre cu șase zerouri.

Născut în 1967 la Bologna, are o diplomă în economie, iar când nu se ocupă de afaceri, înoată, aleargă, face constant exerciţii de pilates și este un dansator de excepţie.Zeci de milioane de oameni au vizionat, pe contul de Instagram al miliardarului, imaginile fabuloase în care italianul dansează alături de superba lui soţie, Georgia. De altfel, contul său este printre cele mai urmărite de pe această reţea de socializare.

Presa internaţională l-a comparat de multe ori cu alt miliardar excentric, Dan Blizerian. Ceea ce îl deosebeşte pe Gianluca de american este, însă, viaţa de familie liniştită, italianul adorându-şi soţia, dar şi faptul că îşi foloseşte averea impresionantă pentru a sprijini numeroşi artişti.

Vacchi îşi denumeşte stilul de viaţă GV Lifestyle. A scris chiar şi o carte despre asta, iar site-ul său este citit de foarte multe persoane care speră să descopere secretul din spatelen personajului.

Atunci când a fost întrebat, într-un interviu, despre tatuajele cu care și-a împodobit corpul, Gianluca a răspuns: “Vine un moment în viaţă în care trebuie să alegi dacă vrei să fii «murdar» pe dinăuntru sau pe dinafară. Eu am ales să fiu «murdar» pe afară!”.

Cel mai spectaculos MILIARDAR al planetei vine în România: Are corpul plin de tatuaje, e prieten cu Ronaldo şi…

Informaţia orei îl are în centru pe Radu Mazăre, care tocmai a...