Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cele mai importante scene din episodul „Bătălia Bastarzilor“ din „Game of Thrones“, explicate de producători și actori. Ce secrete se ascund pe platourile de filmare (VIDEO)

Cele mai importante scene din episodul „Bătălia Bastarzilor“ din „Game of Thrones“, explicate de producători și actori. Ce secrete se ascund pe platourile de filmare (VIDEO)

Un articol de: - 22 Iun 2016, 14:19
Cele mai importante scene din episodul „Bătălia Bastarzilor“ din „Game of Thrones“, explicate de producători și actori. Ce secrete se ascund pe platourile de filmare (VIDEO) Foto: ign.com Monden

„Bătălia Bastarzilor“ este cel mai așteptat episod de până acum din „Game of Thrones“, dar și cel mai costisitor.

Nu mai puțin de 25 de zile de filmare i-au fost dedicate episodului, iar producătorii și actorii au explicat cum au fost filmate cele mai importante scene.

Producării au recunoscut că niciodată nu au mai fost puși în fața unei provocări atât de mari, și se speră ca așteptările să fie pe măsură.KAUFLAND / LIDL / CARREFOUR / PROFI / MEGA IMAGE / AUCHAN. ANUNŢUL CE AFECTEAZĂ TOŢI CLIENŢII DIN ROMANIA

Pentru a transforma sutele de războinici într-o armată de mii de luptători, artiştii responsabili cu efectele speciale s-au folosit de replicare.

Efectele digitale au ajutat în scena sageţilor lansate asupra armatei lui Jon Snow, iar efectele de montaj pentru a crea imaginea luptătorilor căzând de pe cai.

Pentru a filma caii alergând cu viteză pe câmpul de luptă, regizorul Miguel Sapochnik s-a bazat pe un dispozitiv specializat controlat de la distanţă, denumit „braţul rusesc“, care a fost aşezat deasupra unui Land Rover, potrivit Engadget.com.

Regizorul Miguel Sapochnik a spus într-un interviu pentru Entertainment Weekly, că pentru această bătălie, scenariştii şi producătorii David Benioff şi Dan Weiss au urmărit războaie istorice pentru a se inspira.

„Iniţial, «Bătălia Bastarzilor» era bazată pe bătălia de la Azincourt, care a avut loc între francezi şi englezi, în 1415. Dar odată ce nevoile s-au schimbat, s-au schimbat şi bugetele şi a ajuns să semene mai mult cu bătălia de la Cannae între romani şi Hannibal, din 216 î.H“, a spus Sapochnik.

În ceea ce privește scena în care Jon Snow este singur în fața cavaleriei lui Bolton, actorul a fost pus să stea până în ultimul moment în fața a 40 de cai care se întreptau cu viteză spre el.

Și scena în care Jon Snow îl lovește pe Ramsay a fost una periculoasă, acesta chiar lovindu-l de două ori din greșeală pe colegul său.

„Chiar i-am dat din greşeală doi pumni în faţă lui Iwan. Nu s-a supărat pentru asta, a fost foarte de treabă. Aşa că a trebuit să-i cumpăr o halbă după treaba asta“, a spus Kit Harrington.

 

 

Citeşte mai multe despre:   actori