Top 10 cele mai vizionate filme din istorie

Top 10 cele mai vizionate filme din istorie

Vizionarea de filme este una din soluţiile de a ieşi din rutina izolării. Mai mult decât oricând consumul online de producţii cinematografice a atins noi recorduri. Iată o listă cu cele mai vizionate filme, pe care merită să le (re)vezi.

Top 10 cele mai vizionate filme

Ficţiune este cuvântul de ordine în toate aceste producţii. Efecte speciale, aventuri care te ţin cu sufletul la gură, suspans, umor, dragoste, viteză, senzaţii tari…

Avenges: Endgame

Plutind în voia sorții, în adâncul spațiului, fără apă sau mâncare și cu rezervele de aer pe terminate, Tony Stark înregistrează un mesaj pentru Pepper Potts, în speranța că, într-o bună zi, probabil mult după ce el nu va mai fi decât un schelet mumificat la bordul unei nave în derivă, vorbele lui vor ajunge la destinatar. Între timp, Răzbunătorii care au supraviețuit decimării provocate de Thanos cu un simplu pocnet din degete, adică Thor, Black Widow, Captain America și Bruce Banner (cu Hulk făcut ghem de frică și încă reticent la ideea de a-și arăta fața în public), încearcă să găsească o cale de a-și salva prietenii, aliații și, mă rog, acea jumătate de univers care nu a supraviețuit semi-zeului malefic ce a nimicit viața pe o scară greu de imaginat.
O minunată ocazie de a vă întâlni cu actori precum Brie Larson,Karen Gillan,Scarlett Johansson,Bradley Cooper,Tom Holland,Robert Downey Jr.,Chris Hemsworth,Chris Evans…
Filmul are şi cel mai vizionat trailer din istoria cinematografiei.

Avenges: Endgame

Avatar

Acţiunea are loc în anul 2154, la 30 de ani după ce o corporaţie multinaţională a creat o colonie pe planeta Pandora, aflată la mulţi ani lumină de Pământ. Un mediu toxic şi populaţia indigenă ostilă forţează corporaţia să trimită pe Pandora oameni îmbrăcaţi în armură, roboţi şi avataruri.
Protagonistul Jake Sully (Sam Worthington) este un fost puşcaş marin care îi ia locul fratelui său geamăn decedat în programul de avataruri, care reprezintă o şansă oferită de corporaţie comunităţii ştiintifice în speranţa că studiul planetei Pandora şi a populaţiei sale va aduce pacea.
Fără niciun antrenament, Jake trebuie să înveţe să îşi lege conştiinţa de un avatar – un trup controlat care amestecă ADN-ul uman cu cel al populaţiei indigene numite Na’vi. Neatent şi extrem de curios, Jake întâlneşte imediat un nativ şi deschide multiplele cutii ale Pandorei….

Prin intermediul acestui film-minune care te va lăsa cu gura căscată, James Cameron a adus filmele filmele science-fiction în secolul XXI.

Avatar

Titanic

Măcar o dată în viaţă trebuie să vezi această romanâată poveste a unei tragedii reale. Unii l-au vizionat de zeci de ori, mai ales doamnele…
„Titanicul” lui James Cameron este o poveste de dragoste îmbinată cu scene de acțiune, care are loc în timpul primei călătorii a navei R.M.S. Titanic, mândria companiei White Star Line și, în același timp, cel mai mare obiect în mișcare care fusese vreodată construit. A fost cea mai luxoasă navă de linie a vremii sale – „nava viselor” – care a purtat spre moarte peste 1.500 de persoane în apele înghețate ale Atlanticului de Nord, la primele ore ale zilei de 15 aprilie 1912.

Actori (Leonardo DiCaprio,Kate Winsle), regie, scenariu, muzică – totul la superlativ.

Titanic

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens

O nouă aventură intergalactică și o nouă răfuială între Imperiu și forțele Rezistenței, conduse de Poe Dameron (Oscar Isaac). Acțiunea din sequel are loc la 35 de ani de la evenimentele din episodul VI al francizei. Kylo Ren, personajul negativ interpretat de Adam Driver, face promisiunea de a termina ce a început Darth Vader.

De partea cealaltă a baricadei sunt Rey (Daisy Ridley) și Finn (John Boyega), care vor găsi un țel după întâlnirea cu Han Solo (Harrison Ford). „Trezirea Forței” din titlul filmului e un comentariu direct la evoluția celor doi protagoniști.

Roboțelul BB-8, Chewbacca și prințesa Leia, interpretată de aceeași Carrie Fisher, își au propriul rol în evoluția evenimentelor.

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens

Avengers: Infinity War

La momentul lansării, în 2018, pelicula a fost considerată punctul culminant a 10 ani de filme din universul Marvel, dar și cel mai întunecat…

Pe măsură ce Răzbunătorii (the Avengers) și aliații lor continuă să protejeze, ca o echipă, lumea de amenințările prea mari pentru a fi înfruntate de oricare dintre ei, pe cont propriu, un nou pericol apare din tenebrele cosmosului: Thanos.

Un tiran de o ticăloșie intergalactică, Thanos vrea să pună mâna pe toate cele 6 Pietre ale Infinitului (Infinity Stones), niște artefacte de o putere inimaginabilă și să le folosească pentru a-și impune voința plină de răutate asupra întregii realități.

Tot ce au încercat să apere, toți raufacatorii cu care s-au luptat până acum, totul pare că i-a condus pe Răzbunători către acest moment în care soarta Pământului și a existenței înseși devine mai incertă ca niciodată.

Super eroi şi actori: Dave Bautista,Chris Hemsworth,Scarlett Johansson,Sebastian Stan,Zoe Saldana,Vin Diesel,Chris Pratt,Tom Hiddleston…

Avengers: Infinity War

Jurassic World

Pentru mari şi mici dinozaurii sunt o continuă sursă de fascinaţie.

Au trecut 22 de ani de la evenimentele din Jurassic Park, iar parcul de distracții imaginat de vizionarul John Hammond este acum perfect funcțional. Milioane de turiști au venit anual pe Isla Nublar, plătind prețuri piperate pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readuși la viață de tehnologii revoluționare, dar în ultima vreme numărul vizitatorilor a scăzut. Pentru a crește vânzările, Corporația Patel comandă realizarea unui nou dinozaur. Comportamentul acestuia îi va uimi pe angajații parcului, iar natura va profita curând de ocazie pentru a arăta din nou că nu poate fi controlată de către om…

Actorii Chris Pratt şiBryce Dallas Howard se descurcă de minune în lumea fascinantă creată de regizorul Colin Trevorrow.

Jurassic World

The Lion King

Un fabulos remake live-action, Disney, care ne poartă într-o nouă călătorie în savana africană, acolo unde se naște un viitor rege. Tânărul leu Simba îl venerează pe tatăl său, regele Mufasa și își asumă rolul de viitor conducător. Însă, nu toți cei din regat se bucură de venirea pe lume a puiului de leu.

Scar, fratele regelui Mufasa și fost pretendent la tron, are propriul plan în legătură cu viitorul ținutului. Simba însă va lupta pentru a-și lua înapoi ceea ce este de drept al lui, tronul din savana africană.

Actorul James Earl Jones și-a împrumutat vocea pentru Mufasa, la fel ca în filmul original din 1994. Tânărul leu Simba este interpretat de Donald Glover, iar Beyoncé o interpretează pe Nala, prietena din copilărie a lui Simba, care îi devine apoi parteneră.

The Lion King

The Avengers

O producţie de vis, cu o gaşcă de super eroi din benzile desenate aduşi de Marvel pe marile ecrane. Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye și Black Widow formează “echipa de șoc”, după ce sunt convinși de Nick Fury (Samuel L. Jackson) și de Agentul Culson să își unească forțele în lupta cu periculosul și puternicul lor dușman, Loki, care tocmai câștigase accesul la Cubul Cosmic, cu puterile sale nelimitate. Însă, ca în orice familie, și între Avengeri apar mici conflicte de personalitate. Vor reuși ei să renunțe la orgoliul personal pentru a salva viitorul omenirii?

The Avengers

Furious 7

Dacă v-au plăcut celelalte şase producţii ale seriei, nu aveţi de să o rataţi şi pe aceasta.

Furious 7 este continuarea francizei de succes în care Vin Diesel și Paul Walker își reiau rolurile lui Dominic Toretto și Brian O’Conner. Cu cazierul curățat și liniștiți alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să își facă o nouă viață, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiți să calce din nou în afara legii.

Furious 7

Frozen II

Lasă frigul, hai în poveste! Acţiunea începe la ceva vreme după evenimentele din primulfilm, într-un Arendelle ai cărui locuitori se bucură de pace. Iniţial, cea mai mare provocare a poveştii pare să fie dorinţa lui Kristoff (Jonathan Groff) de a o cere de nevastă pe Anna (Kristen Bell), dar asta doar până când Elsa (Idina Menzel) aude o voce misterioasă ce-i aduce aminte de un cântec de leagăn din copilărie. O ameninţare supranaturală şi posibilitatea ca trecutul regatului să nu fie la fel de luminos precum cred cele două surori le vor arunca pe eroine într-o nouă aventură.

Frozen II

Urmăriți B1TV.ro și pe