Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Celebrul actor și-a găsit deja pe altcineva. Cu ea a înlocuit-o acesta pe fiica lui Johnny Depp. Fotografiile inedite surprinse de paparazzi (FOTO)

Celebrul actor și-a găsit deja pe altcineva. Cu ea a înlocuit-o acesta pe fiica lui Johnny Depp. Fotografiile inedite surprinse de paparazzi (FOTO)

Un articol de: Roxana Mirea - 24 Iun 2020, 22:43
Celebrul actor și-a găsit deja pe altcineva. Cu ea a înlocuit-o acesta pe fiica lui Johnny Depp. Fotografiile inedite surprinse de paparazzi (FOTO) Monden

După ce relație dintre Timothée Chalamet și fiica celebrului actor Johnny Depp, Lily-Rose Depp, s-a încheiat, acesta a fost suprins de către paparazzi în compania unei femei misterioase în timp ce se afla într-o vacanță în Mexic. Ceea ce a atras atenția cel mai mult, sunt fotografiile în care Timothée Chalamet se sărută cu tânăra, care este nimeni alta decât Eiza González. Cum era de așteptat, acest lucru a dat naștere la numeroase speculații referitoare la faptul că actorul din „The King” și-a găsit deja pe altcineva.

 

Timothée Chalamet a înlocuit-o pe Lily-Rose Depp cu o altă actriță

 

Timothée Chalamet a fost în vacanță în Mexic, în compania unor prieteni. Însă, ceea ce a făcut subiectul primei pagini a tabloidelor este faptul că acesta a fost surpins sărutându-se cu o femeie. Imediat au apărut sfaturi despre o nouă iubită, iar cei care sperau că actorul și Lily-Rose Depp se vor împăca, au avut clar parte de o dezamăgire.

Mulți s-au întrebat cine ar putea fi tânăra misterioasă din fotografiile surprinse de paparazzi. Ei bine, este vorba despre actrița Eiza González. Din respectivele fotografii, cei doi păreau că se simt extrem de bine și chiar s-au și sărutat, lucru din care putem deduce că Timothée Chalamet a uitat-o complet pe fiica lui Johnny Depp și și-a găsit alinare în brațele altei femei. Eiza González va apărea în pelicula cinematografică „I Care a Lot”, care va avea premiera anul acesta, potrivit Elle.

Celebrul actor și-a găsit deja pe altcineva

Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

Despărțirea dintre Timothée Chalamet și Lily Rose Depp

 

Respectivele fotografii apar la scurt timp după ce actorul Timothée Chalamet, în vârstă de 24 de ani, s-a despărțit în luna aprilie de Lily-Rose Depp, fiica lui Johnny Depp.

Timothée Chalamet și Lily Rose Depp erau împreună de un an de zile, iar vestea cum că cei doi s-au despărțit a venit după ce actorul a fost descris într-un interviu actordat revistei Vogue ca „singur în prezent”. Desigur, discuția a fost focusată pe cariera actorului decât pe viața sa personală. Motiv pentru care un se cunosc multe detalii.

Nu se cunosc motivele despărțirii pentru că aceștia au avut mereu o relație privată. Cu toate acestea, se crede că programul încărcat al celor doi și-ar fi spus cuvântul.

La un momendat, unii fani îl cuplaseră pe actor cu Selena Gomez din cauza unor fotografii cu cei doi sărutându-se care circulau pe internet. Clar speculațiile au fost false pentru că acele fotografii erau dintr-un film (A Rainy Day in New York) în care Selena Gomez și Timothée Chalamet erau un cuplu.

 

Omagiul adus profesorilor de către Timothée Chalamet

 

Timothée Chalamet a luat parte, luna trecută, la Graduate Together: America Honors the High School Class of 2020. Evenimentul a fost organizat de LeBron James, în colaborare cu elevi de liceu și cadre didactice din Statele Unite ale Americii, potrivit E News.

Pe această cale, actorul le-a transmis un mesaj celor care se pregăteau să absolve liceul anul acesta, dar a adus și un omagiu profesorilor.

„Bună, promoției 2020. Sunt fericit că am șansa să mă aflu aici pentru a sărbători cu voi toți diseară. Nici nu pot să îmi imaginez cum au fost ultimele luni pentru elevi, să nu mai vorbim de cei din anii terminali, și care se află în imposibilitatea de a lua parte la festivitățile de absolvire.  Mă alătur absolvenților din promoția 2020 a liceului LaGuardia, care mă sprijină și le mulțumesc acelor profesori care ne inspiră”, a afirmnat Timothée Chalamet.

„Vreau să enumăr trei dintre cei care m-au inspirat pe mine: domnul Lobenhofer, doamna Faison și doamna Lawton. Vă mulțumesc pentru eforturile curajoase de a mă învăța arta statisticilor. Vă mulțumesc pentru tot”, a concluzionat actorul în vârstă de 24 de ani.

Citeşte mai multe despre:   relatie,   actor