Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Celia lansează un STRIGĂT de AJUTOR! A ajuns la capătul răbdării! Vezi care este cea mai mare DURERE a artistei (GALERIE FOTO-VIDEO)

Celia lansează un STRIGĂT de AJUTOR! A ajuns la capătul răbdării! Vezi care este cea mai mare DURERE a artistei (GALERIE FOTO-VIDEO)

Un articol de: Beatris Ionita - 12 Dec 2019, 22:54
Galerie foto (4) Monden

Celia a lansat un mesaj patriotic extraordinar odată cu noua ei piesă. 

 

ȘOCANT! DETALII DESPRE INCINERAREA MONICĂI TATOIU! DETALII ULUITOARE

 

De data aceasta, este vorba despre o piesă folclorică, în care vorbește despre România și pădurile din țara noastră, intitulată "Țara mea, pe mâinile altora".

 

GAFĂ DE PROPORȚII! ANTONIA A COMIS-O SUB PRIVIRILE ȘOCATE ALE COPIILOR. NIMENI NU SE AȘTEPTA LA AȘA CEVA DIN PARTEA CÂNTĂREȚEI (GALERIE FOTO)

 

“Voi striga cât pot de tare! Țara nu e de vânzare!“, cântă cu durere Celia și trage un semnal de alarmă cu privire la defrișările în masă a pădurilor din țara noastră. 

 

BOMBĂ LA ASIA EXPRESS! GINA PISTOL, PRINSĂ ÎN FAPT! A FĂCUT RAVAGII ÎN SPATELE CAMERELOR DE FILMAT! SMILEY, ÎN STARE DE ȘOC

 

Celia a ținut să transmită un mesaj și celor care se află la Guvernarea României.

 "Cum aș fi putut să îmi cânt durerea mai bine decât “în grai”? Așa cum o făceau strămoșii noștri iubitori de Patrie! Nu o fac cu gândul de a începe o carieră în folclor, deși iubesc folclorul și Tradițiile țării noastre. Am compus această piesă cu mult suflet să trag un semnal de alarmă... Îi rog pe cei care ne conduc să ne audă strigătul și să nu mai accepte ca țara noastră să fie furată! În fiecare om există lumină Divină, căutați să fiți demni când vine vorba de țară! Poate nu vă veți îmbogăți peste noapte cum au făcut-o alții, însă bogăția sufletească e cea mai mare comoară, doar cu aceea pleci la finalul vieții. Ți s-a dat în mâini viitorul neamului Românesc, dacă ai ajuns la cârma țării, te rog să protejezi Patria Mamă! Nu e ușor, dar rostul fiecăruia în viață este să lase în urmă amprenta prin faptele sale! Ce amprentă vrei să lași tu?! Avem nevoie de oameni drepți! TREZIȚI CONȘTIINȚA DIN VOI! Aș vrea să o simțiți, aș vrea să vă ridicați și să simțiți că rostul vostru este de a ne proteja pe noi și țara! Nu mai acceptați, nu mai Închideți ochii, oamenii au pus baza în voi! Vă rugăm cu suflet! Aveți grijă de țară, de codri, de CÂT A MAI RĂMAS DIN NOI, a scris artista pe pagina ei de Facebook. 

 

Citeşte mai multe despre:   celia
 
Loading...