Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cercetător român: Unii piloți au ascuns întâlnirile cu OZN-uri, pentru a nu fi supuși la teste

Cercetător român: Unii piloți au ascuns întâlnirile cu OZN-uri, pentru a nu fi supuși la teste

Matematicianul, scriitorul şi cercetătorul român Dan Farcaș, vicepreşedinte al Asociaţiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospaţiale Neidentificate (ASFAN), a discutat alături de Robert Turcescu și Ion Cristoiu, în cadrul ediției de luni a emisiunii “Evenimentul Zilei” difuzată de B1 TV, despre posibilitatea existenței extratereștrilor în prisma dosarelor FBI declasificate de curând.

În cadrul emisiunii, Dan Farcaș a invocat un studiu făcut de “Massachusetts Institute of Technology” la care au participat mii de persoane care susțineau că au avut experiențe extratereste. Potrivit scriitorului, deși nu s-a demonstrat acest lucru, s-a dovedit totuşi ceva foarte important: “credeau sincer că au avut aceste experiențe”.

Despre posibilitatea existenței extratereștrilor


Cercetătorul român mai spune că în timpul celui de-al Doilea Război Mondial piloții americani și britanici au întâlnit în aer "farfurii zburătoare", aceste lucruri nefiind niciodată date publicității de către Churchill și Eisenhower.

Editorul Alexandru Mironov, de asemenea invitat la "Evenimentul Zilei", este de părere că unii piloți au ales să nu raporteze aceste întâlniri pentru a nu fi întorși în ţările natale și supuși la diverse teste.

Extratereștrii în cel de-al Doilea Război Mondial


Opinia este împărtăşită şi de Dan Farcaș, care susţine că și cosmonautul român Dumitru Prunariu, decorat la Moscova, a primit mărturisiri de la piloții sovietici vizavi de întâlniri cu obiecte zburătoare neidentificate.

Piloții sovietici s-au întâlnit cu OZN-uriCiteşte mai multe despre:   OZN,   FBI,   Evenimentul Zilei,   Robert Turcescu,   Ion Cristoiu,   B1