Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Certificatul de căsătorie al lui William şi Kate va fi ţinut secret

Certificatul de căsătorie al lui William şi Kate va fi ţinut secret

Certificatul de căsătorie al Prinţului William şi al lui Kate nu va fi făcut public, potrivit oficialilor Casei Regale. O clauză puţin cunoscută din certificatul de căsătorie oferă posibilitatea cuplului regal de a nu-şi face publice documentele la oficiul stării civile, informează Daily Mail.

Oficialii de la catedrala Westminster au spus că există discuţii pe această temă cu Casa Clarence, însă au menţionat că nu intenţionează să pună la dispoziție aceste documente.

„Certificatele nu sunt niciodată pune la dispoziţie după nunţile regale. Din acelaşi motiv, nu este posibil nici să obţii o copie după certificatul de căsătorie dintre Prinţul Charles şi Prinţesa Diana”, au anunţat reprezentanţii Oficiului General al Stării Civile.

Astfel, nu există niciun document public care să ateste căsătoria reginei Elisabeta a II-a cu Prinţul Filip, care a avut loc în 1947.

Singurul certificat de căsătorie al membrilor casei regale făcut public este acela al Prinţului Charles cu Ducesa de Cornwall, Camilla Parker Bowles, cu care acesta s-a căsătorit în 2005.