?>
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden A RECUNOSCUT TOT! Cezar Ouatu a spus ADEVĂRUL despre orientarea sa sexuală: Lui Cristi din Banat i-am...

A RECUNOSCUT TOT! Cezar Ouatu a spus ADEVĂRUL despre orientarea sa sexuală: Lui Cristi din Banat i-am...

Un articol de: B1.ro - 18 Aug 2018, 19:38
Foto: Adevărul Monden

Cezar Ouatu a decis să vorbească despre orientarea sa sexuală, după ani întregi în care s-a speculat că ar fi homosexual și că ar vrea să ascundă acest lucru. Artistul a spus că este un susţinător al comunităţii LGBT, dar nu este gay. 

Cezar a participat la show-ul „Te cunosc de undeva“, unde majoritatea transformărilor sale au fost fie în artişti gay, fie în cântăreţe celebre.  

”Eu sunt cum m-a lăsat mama mea şi mama natură, heterosexual (…). Cred că unul dintre cele mai urmărite momente din trei sezoane ”Te cunosc de undeva” a devenit Cristi din Banat. Un personaj pe care l-am adus cu anumite valenţe actoriceşti la nivelul unui personaj, adică i-am făcut un mare bine acestui domn care, din câte ştiu, este homosexual. Tocmai ăsta este avantajul meu, să spun într-un fel, şi talentul de a reuşi să întruchipez şi să am o disociere dintre scenă şi viaţa de zi cu zi. Lumea uneori are percepţii ciudate. Ideea este că noi suntem artişti şi jucăm anumite roluri, dar rolul vieţii noastre e diferit“, a declarat Cezar Ouatu.
 

Citeşte mai multe despre:   Cezar Ouatu,   Cristi din Banat
 
 
 
Loading...