Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden CHEFI LA CUȚITE, ediție de infarct: El e concurentul care l-a lăsat mască pe BONTEA! De necrezut la cine a ajuns ULTIMUL CUȚIT DE AUR

CHEFI LA CUȚITE, ediție de infarct: El e concurentul care l-a lăsat mască pe BONTEA! De necrezut la cine a ajuns ULTIMUL CUȚIT DE AUR

Un articol de: B1.ro - 10 Dec 2018, 22:55
Monden

Emisiunea „Chefi la cuțite” le-a adus pasionaților de show-uri culinare o nouă ediție incendiară! Alex Ilinca este concurentul care a reușit să-l impresioneze pe chef Bontea, juratul care l-a trimis direct în echipa sa, anunță Știrescu.ro.

Alex l-a uluit pe chef Bontea, cu supa de ceapă pe care a ales s-o gătească. Deși juratul este unul dintre cei mai pretențioși bucătari în materie de arte culinare, acest n-a ezitat și a scos cuțitul de aur, care l-a trimis pe concurent direct în echipa lui.

Cu toate că provine dintr-o familie de muzicieni, mama lui Alex lucra ca ospătăriță, astfel că acesta obișnuia să meargă des la ea la serviciu, în perioada copilăriei. Cu cât mergea mai mult, cu atât îi plăcea și mai mult.

„Am lucrat în Brașov, iar apoi a venit o propunere de a lucra ca bucătar în Italia. Mi-am dorit mai mult, așa că m-am înscris la un curs specializat”, povestește Alex.

Luni seară,  Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au împărțit ultimele cuțite din sezonul 6, iar ediția a continuat cu prima probă dintr-o etapă eliminatorie crucială, Bootcamp-ul, ce provoacă bucătarii calificați să își depășească limitele culinare pentru a ajunge într-una din echipele finale ale chefilor.

Astfel, cei 120 de concurenți ce au impresionat în audițiile pe nevăzute și au primit un cuțit din partea chefilor au acum ocazia să demonstreze că pot găti excepțional. Rapiditatea execuției, creativitatea plating-ului și gustul preparatului vor fi trei aspecte vitale pentru a rămâne în concurs: ”Este foarte important gustul. În battle-uri noi nu avem voie să degustăm sau să gătim, așa că ne bazăm foarte mult pe ei. De asemenea, în Bootcamp urmărim și care este relația concurentului cu vecinii, să vedem dacă lucrează împreună, dacă ajută sau nu.”, mărturisește chef Sorin Bontea.

Citeşte mai multe despre:   chefi la cutite
 
 
 
Loading...