Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cine e cea mai SCUMPĂ cântăreață de muzica populară din România: Câte mii de EURO iau pe o cântare Irina Loghin, Maria Ciobanu, Maria Cîrneci, Ionuț Dolănescu și alții

Cine e cea mai SCUMPĂ cântăreață de muzica populară din România: Câte mii de EURO iau pe o cântare Irina Loghin, Maria Ciobanu, Maria Cîrneci, Ionuț Dolănescu și alții

Un articol de: - 27 Apr 2017, 11:40
Monden

Cea mai scumpă cântăreață de muzică populară nu e nici Irina Loghin și nici Maria Ciobanu! O solistă din Banat bate toate recordurile, cu un tarif oficial de 5.000 de euro pentru o cântare, anunță Wowbiz.

Tarifele percepute de cântăreții de muzică populară din România încep de la 800 de euro, dar ajung și până la 5000 de euro, în funcție de notorietatea interpreților, de numărul instrumentiștilor care-i însoțesc și de durata reprezentațiilor pe care aceștia le susțin.

Analiza artiștilor de pe piață a dus însă la o mare surpriză! Liderul în ierarhia sumelor este Mirela Petrean, o cunoscută cântăreață de folclor din zona Banatului, care cere 5000 de euro pentru un show la care vine împreună cu taraful ei!

Prin comparație, Maria Ciobanu "costă" 1500 de euro, ca și Irina Loghin. Maria Cârneci și taraful ei vor 2800 de euro, Ionuț Dolănescu - 1800 de euro, Dinu Iancu Sălăjanu - 2500-3000 de euro, Constantin Enceanu - 2200 de euro, Niculina Stoican - 1500-2000 de euro, Petrică Mâțu Stoian - 1200-1500 de euro, potrivit unei firme de impresariat artistic care a publicat sumele pe site.

Citeşte mai multe despre:   muzica populara
 
Loading...