Cine este Toni Iuruc, logodnicul Simonei Halep. Lucruri neștiute despre omul de afaceri (FOTO)

Tenismena Simona Halep (28 de ani) și omul de afaceri Toni Iuruc (40 de ani) au o relație oficială din toamna anului trecut, iar planurile pentru nuntă au fost deja făcute.

Fericitul eveniment ar fi trebuit să aibă loc în luna septembrie a acestui an, însă, din pricina pandemiei de coronavirus, este posibil ca data să se devanseze.

Dacă pentru sportivă ar fi prima căsătorie, Toni Iuruc a trecut deja prin două căsnicii.

Prima dată, acesta a fost căsătorit cu Alina, fotomodel de profesie.Se spune că omul de afacerinu ar fi putut să țină pasul cu stilul de viață al femeii, care provenea dintr-o familie foarte bogată, acesta fiind motivul divorțului.

A doua oară, Toni s-a căsătorit cu Liana, un mariaj cu care prietenii acestuia nu au fost de acord. La doar câteva luni de la oficializarea relației, femeia ar fi rămas însărcinată cu un alt bărbat, divorțul fiind inevitabil.

Simona și Toni au stabilit deja detaliile nunții

„Simona își dorește minumum trei copii, iar Toni, după ce au discutat pe acest subiect, s-a lăsat convins de avantajele de a avea o familie atât de numeroasă. Evident, copiii lor nu vor apărea acum, Simona este decisă să mai joace tenis la nivel înalt încă niște ani, vor deveni părinți abia când ea va face un pas înapoi din lumea sportului pentru a se dedica familiei”, a declarat un apropiat al familiei Halep pentru Wowbiz.

În ceea ce privește nașii cuplului, Luminita si Nicolae Halep, cumnata si fratele Simonei, vor fi printre nasii perechii, a asigurat aceeași sursă.

Lucruri neștiute despre omul de afaceri

Milionarul de origine machidonă nu se numește „Toni” în buletin, aceasta fiind, de fapt, o poreclă. În realitate, pe Toni Iuruc îl cheamă Gabriel Apostol Iuruc.

Se pare că acesta i-a fost alături Simonei mai devreme decât au lăsat cei doi să se vadă. Iuruc a apărut în fotografiile făcute înainte și în timpul Dineului Campionilor de la Londra, eveniment desfășurat pe 13 iulie 2019, după finala masculină. Toni nu a stat niciodată în loja Simonei, preferând rândurile următoare din sectorul rezervat invitaților.

Toni deține 6 firme, dintre care una de publicitate. Iuruc i-a făcut campanie electorală lui Sorin Oprescu, fost primar al Capitalei, în 2008, însă numele său a mai figurat în presă în trecut, într-o anchetă din anul 2012, în care era implicată o firmă în care Toni apărea ca acționar.

Acum, omul de afaceri a închiriat mai multe clădiri de birouri și încasează lunar circa 100.000 de euro, spun unele surse

Alte presupuse relații ale Simonei Halep

În trecut, locul 2 mondial în clasamentul WTA ar fi avut o relație cu fiul lui Teia Sponte, unul dintre apropiații finanțatorului de la FCSB, Gigi Becali.

Ceea care a confirmat relația ar fi fost chiar bunica Simonei, aceasta anunțând chiar că „îndrăgostiții” se vor căsători, deși cei doi au fost rareori văzuți împreună.

Ulterior, în 2015, după încheierea acestei presupuse relații, au apărut informații potrivit cărora Simona și-a găsit un nou iubit – Sorin Marin, un tânăr afacerist, în vârstă de 26 de ani la acea vreme.

Deși au apărut mai multe fotografii cu ei în ipostaze tandre, relaţia s-a stins rapid.

Apoi, presa tabloidă din România a scris că Simona ar fi avut relații cu celebrul artist Smiley, sau cu fostul portar de fotbal Bogdan Stelea, însă sportiva a precizat că aceștia îi sunt doar amici.

Într-un final, Simona a fost cuplată de către presă cu tenismenul Horia Tecău, după ce aceștia au jucat un sfert de finală la US Open 2015, însă totul a rămas la nivel de zvon.

Urmăriți B1TV.ro și pe