Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Cine sunt și cu ce se ocupă cei trei copii ai actriței Maia Morgenstern

Cine sunt și cu ce se ocupă cei trei copii ai actriței Maia Morgenstern

Un articol de: Ramona Zaharia - 26 Oct 2020, 18:52
Cine sunt și cu ce se ocupă cei trei copii ai actriței Maia Morgenstern Monden

Cunoscuta actriță Maia Morgenstern n-a prea avut noroc în dragoste. Cu toate acestea, ea a fost binecuvântată cu trei copii frumoși, talentați și care îi calcă pe urme.

Actrița în vârstă de 58 de ani are trei copii din trei relații diferite. Aceasta a fost căsătorită de două ori, cu actorul Claudiu Istodor în perioada 1983-1999 şi cu medicul Dumitru Bălţăteanu în perioada 2001-2015, însă ambele relații s-au sfârșit prin divorț.

Maia Morgenstern are trei copii. Cine sunt și cu ce se ocupă aceștia

Maia Morgenstern are un fiu și două fiice, aceștia fiind făcuți cu bărbați diferiți.

Tudor Aaron Istodor, fiul Maiei Morgenstern cu Claudiu Istodor

Tudor Istodor este cel mai mare copil al actriței. El s-a născut la 24 mai 1984, în timpul căsătoriei acesteia cu Claudiu Istodor și le calcă pe urme celebrilor săi părinți.

În 2007 a absolvit Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale", Facultatea de Teatru, secţia Actorie, la clasa profesorului Ion Cojar și a devenit un actor tânăr, talentat, pasionat de teatru şi film. A jucat roluri în piese scrise de mari dramaturgi - Anton Cehov, George Bernard Shaw, William Shakespeare, Luigi Pirandello, Horace McCoy, David Mamet, Mario Diament.

Eva Lea Cabiria, fata mijlociei a actriței

Cabiria, născută în 1999, este cel de-al doilea copil al Maiei Morgenstern, născută din relația cu actorul Demeter Andras. Chiar dacă cei doi actori nu s-au căsătorit niciodată, au fost mereu împreună pentru fiica lor. Cabiria are 20 de ani, locuieşte în Cluj şi este studentă la actorie.

Ana Isadora, fiica cea mică a Maiei Morgernstern

Mezina artistei, cel de-al treilea copil, Ana Isadora provine din mariajul cu doctorul Dumitru Bălăţeanu, care a durat din 2001 până în 2015. Când a născut-o pe Isadora, în aprilie 2003, Maia Morgenstern avea 41 de ani și a numit-o un act de curaj.

“Am avut curaj. Nu poate fi vorba de inconștiență fiindcă știam deja ce înseamnă să ai copii, dar e cel mai frumos dar pe care viață ți-l poate face și pe care tu poți să-l faci vieții”, declara Maia despre venirea pe lume a ultimului său copil.

La aproape 18 ani, Ana este foarte cochetă și foarte frumoasă, însă pare că destinul ei nu va fi pe scenă, fiind mai interesată de psihologie decât de actorie.A început să-și renveze casa, dar după ce a dărâmat un perete a încremenit. Ce a găsit acolo, i-a șocat pe toți (FOTO)

Maia Morgenstern, căsătorită de două ori

Actorul Claudiu Istodor a fost primul soț al Maiei Morgenstern. Aceștia s-au căsătorit și au devenit părinți chiar în timpul facultății.  Totul a durat 16 ani și s-au regăsit recent pe scena Teatrului Mic, în piesa ”Profesiunea doamnei Warren”, alături de fiul lor, actorul Tudor Istodor (33 de ani).

Apoi, celebra actriță s-a căsătorit la mai puțin de un an de relație cu neurochirurgul Dumitru Băltățeanu. Cei doi au fost 14 ani împreună.

Medicul Băltățeanu este bărbatul de care actrița s-a îndrăgostit, în timpul unui turneu în Franța, la Marsilia.

„Când ne-am cunoscut, a fost atâta comunicare între noi, atâta nevoie unul de celălalt… Ne-a fost sete unul de altul”, declara Maia la un moment da.

Citeşte mai multe despre:   Maia Morgenstern