Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Clint Eastwood, interviu incendiar: În secret, toată lumea s-a săturat de corectitudinea politică, de ridicatul în slăvi. Generația asta e generația pupătorilor în fund! Trump doar spune ce are în minte

Clint Eastwood, interviu incendiar: În secret, toată lumea s-a săturat de corectitudinea politică, de ridicatul în slăvi. Generația asta e generația pupătorilor în fund! Trump doar spune ce are în minte

Un articol de: - 04 Aug 2016, 18:40
Clint Eastwood, interviu incendiar: În secret, toată lumea s-a săturat de corectitudinea politică, de ridicatul în slăvi. Generația asta e generația pupătorilor în fund! Trump doar spune ce are în minte Foto: conservativepost.com Monden

Într-un interviu publicat în revista Esquire din 3 august, Clint Eastwood i-a numit pe tinerii americani ”o generație de păsărici” și a apărat atitudinea rasistă a lui Donald Trump, candidatul republican la Casa Albă.

În cadrul interviului, actorul de 86 de ani a vorbit deschis despre natura discursurilor politice din actuala campanie prezindențială, dar și despre așa-numita ”generație PC”.

Donald Trump are el un plan, pentru că, în secret, toată lumea s-a săturat de corectitudinea politică, de ridicatul în slăvi. Generația asta e generația pupătorilor în fund. Suntem într-o generație a păsăricilor. Toată lumea merge pe coji de ouă. Vedem oameni acuzând alți oameni că sunt rasiști și de alte lucruri. Când am crescut eu, acele lucruri nu se numeau . Apoi, când am făcut , chiar și asociatul meu mi-a spus: . I-am spus: . În dimineața următoare, am revenit, i l-am aruncat pe masă și i-am spus: ”.

Întrebat la ce anume s-a referit când a vorbit despre ”generația păsăricilor”, acesta a răspuns: ”toți oamenii ăștia spun: . Presupun că așa sunt vremurile...”.

”Trump doar spune ce are în minte. Și uneori nu e este chiar așa de bine. Și uneori este... Vreau să spun că eu pot să înțeleg de unde pornește, dar nu mereu sunt de acord. Eu nu am susținut pe nimeni. Nu am vorbit cu Trump. Nu am vorbit cu nimeni. (...) Trump a spus multe prostii. Toți au spus multe prostii. Din ambele tabere. Dar toată lumea, presa și toată lumea spun ”vezi, ăsta e rasism!” și fac din țânțar armăsar. Terminați dracului cu asta! Trăim un moment trist”, s-a mai plâns Clint Eastwood.

Citeşte mai multe despre:   Donald Trump,   Statele Unite