Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Columbenii vs. familia Monicăi. Tată lui Iri: Ramona e o femeie de moravuri ușoare

Columbenii vs. familia Monicăi. Tată lui Iri: Ramona e o femeie de moravuri ușoare

Sora Monicăi Columbeanu, Ramona Gabor a comentat, joi, în direct la emisiunea CanCan TV declarațiile recente făcute de tatăl lui Irinel, Ion Columbeanu.

Surprinsă de reporterii CanCan TV la un coctail non-alcoolic la un local, undeva în zona Dorobanți, Ramona, despre care tatăl lui Iri a declarat că este „o femeie de moravuri ușoare” a contraatact dur la adresa patriarhului familiei Columbeanu: “Este un comunist”.

Întoarsă dintr-o croazieră de vis pe iahtul de lux al unui magnat bulgar, cu care presa a cuplat-o degrabă, Ramona nu a vrut să comenteze relația cu acesta, dar a adăugat amuzată că ar fi fost amuzant dacă Gabi Bădălău, prietenul ei oficial, i-ar fi făcut cunoștință cu acesta.

Despre reacția lui Bădălău la escapada pe vasul bulgarului, Ramona a spus că „el știe că îmi place să merg în vacanță și el nu are timp”.

Îl înșeală Ramona Gabor pe Gabi Bădălău cu un magnat bulgar?


Revenită la declarațiile lui “Columbeanu Senior”, potrivit căruia Monica “e diabolică", "vrea să pară un înger, dar e cea mai împielițată diavoliță" şi "așa îi duce pe toți de nas", Ramona a spus că acesta avea o părere foarte bună despre ea pe când îi era noră.

Ion Columbeanu: Monica vroia să îl otrăvească pe Irinel!

Citeşte mai multe despre:   Monica Columbeanu,   Ramona Gabor,   Irinel Columbeanu,   CanCan TV